One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam a Late Late Showban

Most is sok hírt kaptunk, de kezdjük talán a legváratlanabbal, hiszen Liam tegnap a Late Late Show vendége volt. Eredetileg csak fellépett volna, ám James Corden ismét megörvendezte a rajongókat, és felkérte az énekest egy Riff-Off versenyre is, valamint a kanapén is helyet kapott egy kisebb interjúra.

Olyan, mintha lenne pár barátod, akikkel bármikor felveheted a kapcsolatot, nem számít, merre vagy a világban, és mikor visszatérsz, hogy lásd őket, látod, hogy semmi sem változott. – mondta Liam a One Direction tagokról, ezzel követne Niall példáját, aki szintén elmondta, Louis, Liam, valamint Harry a legjobb barátai a világon.

Szóba került a kisfia, Bear is, James pedig rákérdezett, hogy valóban Mackót tart-e otthon. Liam erre nevetve válaszolt.

Mikor megszületett, azt hiszem az egyik ápolónő mondta, hogy a babáknál van olyan, hogy nem sírnak fel jól, ilyenkor a folyadék a torkukon akad, szóval komoly volt a dolog, Bear pedig olyan hangokat adott ki, mint egy mackó, mikor aludt. Szóval egész nap úgy rohangáltam a kórházban, mint egy specialista, mikor az asszony aludt.
Ellenőrizték őt, nem voltak biztos benne, ezért hívtak még valakit… Tíz orvos jött be, és a fickó azt mondta nekem: Haver, nem viccből mondom, semmi baja nincs a kicsinek, csak szeret hangos lenni! És azóta ezt csinálja!
Szóval elneveztük Bearnek, és nem sok Bear nevű gyerek rohangál odakint!

A Riff-Off is érdekesre sikerült, Liam kihívta egy párbajra Jamest, hogy bebizonyítsa, a szóló énekesek nem rosszabbak a bandáknál. Felcsendül Ed Sheeran Shape of You c. dala, Liam Strip that Down slágere, valamint a One Direction egyik nagy szenzációja, a Best Song Ever is. (ennek a fordítását is megcsináltam, Emmán múlik, mikor kerül fel az oldalra az égetett verzió!)

Végezetül pedig színpadra is lépett, amit szintén megnézhettek a videók között.

    

Galéria linkek

SZEPTEMBER 6 – LIAM A LATE LATE SHOWBAN

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük