One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam a Rollacoaster címlapján

Az énekes egy ideje nem ad hírt magáról, most viszont nem csak egy címlappal egy régi-új fotósorozattal, de egy interjúval is megörvendezte a népet. Az említett két kép olyan régen készült, hogy még az izmait és új tetkóit sem szerezte be az énekes, de határozottan jól néz ki rajtuk!

A magazin elsősorban kapcsolatáról kérdezősködött, és habár Liam nem mondott semmit a babáról, elárulta, hogy igazán boldog párkapcsolatban él Cheryl Cole-val.

Ez a helyzet. Nem-clichés módon, de érdekes mindennap felkelni és élni az álmodat. Felébredsz a leggyönyörűbb helyeken. Nyilván nekem van a leggyönyörűbb barátnőm a világon és teljesen lenyűgöző nő. Ő álmaim nője már fiatal korom óta. Nagyon ott van! Ő egy csodálatos, csodálatos ember és bámulatos, hogy van valaki aki sok mindenhez köthető -, valaki, aki nagyobb lépéseket tett meg, mint én. A szóló karrierje hihetetlen volt, már tizennégy éve benne van a szakmában! Totálisan támogat engem. Nagyon boldogok vagyunk együtt. Ez egy nagyon személyes, értékes időszak a számunkra. Még most is tanulok, csak 23 éves vagyok.

Az interjú további részében érdekességek derültek ki, például Liam elmesélte a közte és Donald Trump között történt esetet, ami New Yorkban esett meg velük.

Donald Trump igazából kirúgatott a hoteljéből egyszer. Nem hinnéd el! Azt akarta, hogy találkozzunk a lányával és felhívta a menedzserünket, miközben mi aludtunk. Azt mondta, Ébreszd fel őket! én meg ezek után nemet mondtam a kérésére. Ezt követően pedig nem hagyta, hogy használjuk a hotel mélygarázsát. New Yorkban nem igazán tudunk kimozdulni, eléggé könyörtelen velünk. Szóval Trump csak annyit mondott “Hát jó, ez esetben nem akarlak a hotelemben látni!” Így mennünk kellett.

Az is kiderült, hogy az énekes elővette Daddy Direction oldalát és Justin Biebernek adott jobbkezet.

Justin jó srác, igazán nagy szíve van legbelül. Azt mondtam neki “Figyelj, a különbség kettőnk között annyi, hogy nekem ott volt négy másik srác, akik ugyanazon mentek keresztül, mint én.” Neki nem volt ilyen. Azt mondtam neki, “Fogd a számom és ha bármikor beszélgetni szeretnél, tudasd velem. Itt vagyok és pontosan megértem min mész keresztül, ahogy a világodat is.” Szüksége van valakire, aki ezt megteszi érte.

Emellett a régi időkről is mesélt nekünk Liam, elmondta, hogy amikor a banda kiesett az X-faktorból, mindenki nagyon maga alatt volt, habár ezt a külvilágnak nem mutatták meg. Miután a banda kiesett, Liam az apjához fordult egy “idáig sikerült eljutnunk” arccal,rődött, a többiek azonban darabokban voltak. Liam úgy emlékszik rá hogy először Harry, majd Louis, Niall végül Zayn sírta el magát.

“Egy kameranan jött oda hozzánk és azt kérdezte készíthetne-e egy interjút velünk. Ránéztem a fiúkra akik zokogtak az anyukájuk vállán és akkor azt mondtam ‘nézd, én fogom megcsinálni az interjút’, mert én voltam az egyetlen aki jól volt szóval elvonultam és elkészítettem az interjút magunknak. Hagytam őket mert azt akartam hogy ez az ő pillanatuk legyen és a kameráknak nem kellett őket ilyennek látnia.”

Gondolom nem ez a teljes interjú, az a magazinnal együtt fog megjelenni, a fotósorozat képeit megnézhetitek a galériában!

C7EygjeX4AA065x.jpg nintchdbpict000309335287.jpg nintchdbpict000309335534.jpg  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük