One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam az Attitude magazinban

Liam #3 lett az Attitude Hot 100 listáján, illetve 2015. legdögösebb férfia, így nem csodálkozunk, hogy a címlapon fog virítani a melegek által közkedvelt magazinban.

AZ INTERJÚ FORDÍTÁSÁT HOLNAP DÉLUTÁN TUDOM HOZNI!

Már előző bejegyzésben is írtam, hogy Liam az Attitude magazinnak adott interjút és készítettek pár képet is, ami holnap fog megjelenni. A magazin egyik védjegye a félmeztelen képek, így sokan reménykednek abban, hogy a híresség felsőtestét is láthatják majd, ha megveszik az újságot a boltokban.

De ez nem minden – Liam ugyanis egy interjút is adott, ráadásul egyedül – ez az első a 1D történelemben, hogy egy tag a többiek nélkül válaszol néhány kérdésre. Ha ez nem lenne elég, mindenki – Simon is – exkluzívként hirdeti, így sokan valami nagy bejelentésre számítanak – ami az albummal kapcsolatok pletykák elindítója is volt.

A fotósorozat azért is kiakasztó néhány ember számára, mert attól félnek, ezzel elkezdődött a különválás folyamata – Liam szólóként készít fotósorozatot. Azt megerősítették viszont, hogy az énekes első célja az új lemezük promotálása volt.

Ami még érdekes, hogy Liam nemrég még bajba került a melegekkel kapcsolatos témában – ám még azelőtt aláírta a szerződést a magazinnal. Akkor a koncerten ezt mondta, hogy reklámozza egy kicsit a Girl Almighty dalukat:

Ez a kedvenc albumom az utolsó albumról és arról szól, hogy próbálod megtalálni életedben azt a bizonyos nőt, amihez a legtöbbetek nem tud mit mondani, mert lányok vagytok. A fiúk, akik itt vannak, ti tudjátok, miről beszélek!

Nem sokkal ezután Twitteren közölte a néppel, hogy a gondolatai félre lettek értelmezve.

Én egyáltalán, semmilyen formában nem vagyok homofób! Badarság ilyesmit mondani és nem azért vagyok itt, hogy megsértsem az embereket, szóval vedd úgy, mintha te fognád. Olyan idegesítő, hogy mindent megteszel, hogy boldoggá tedd az embereket egy koncerten, és csak a magas hangokon jár az eszed, vagy azon, hogy lehetnél egy kicsit édesebb…

Galéria linkek

» MAGAZINES / MAGAZINOK > 2015 > LIAM AZ ATTITUDE MAGAZINBAN, SZEPTEMBER

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük