One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam bulizni volt – lövöldöztek!

Az énekes bulizni volt Vasárnap este, ekkor történt az eset, amit senkinek nem kívánunk. A The Peppermint klubban szórakozott, csak úgy mint mindenki más, senki se hitte volna, hogy nemsokára lövöldözni fognak a klub környékén.

0123-Liam-Payne-akm
A tettes hamis személyazonosítóval próbált bemenni, azonban a biztonsági őr rajtakapta a tettére, valószínűleg ez ösztönözte a férfit arra, hogy a parkolóban elővegye a fegyverét és lövöldözni kezdjen, közvetlen a klub bejárata előtt. Mikor próbálták elfogni, a fickó elmenekült.

A golyók dörrenése hatalmas pánikot keltett a klubban, mindenki őrülten Tweetelni, búcsúzkodni vagy éppen sikítani kezdett. A rendőrök rengeteg golyóhüvelyt találtak és amint megérkeztek, Liam elhagyta a helyszínt, körülbelül másfél órával az eset után. Az énekes sápadtnak tűnt és egyáltalán nem volt boldog, senkivel nem beszélt, de a szemtanúk szerint nem sérült meg.

Liam még nem nyilatkozott az ügyben, de a TMZ szerint a klub helyszínét a nyomozás végéig lezárják, így az énekesnek más helyet kell találnia a bulizáshoz.

EGYÉB: Liam regisztrált snapchatre liampayne néven, nyugodtan keressétek őt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük