One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam interjú magyarul

Lefordítottam nektek az Attitude magazinban adott interjút, mely hat oldalas, szó van benne Liam múltjáról, Sophiáról, a szexualitásról, a Larry párosról és a babáról is!

Oh, mellesleg az album is Novemberben jelenik meg, legalább is ennyi derült ki, tehát a pletykák hamisnak bizonyultak ezzek kapcsolatban. Az interjút magam fordítottam és lehetnek benne hibák, ezért elnézést. Jó mulatást hozzá!

 „Irtózatosan boldog vagyok miatta!” kezdte Liam a hálálkodást, hiszen Ő lett az év legdögösebb pasija az újság szerint „Hogy őszinte legyek, kicsit meglepett és nagyon hálás vagyok azoknak, akik úgy gondolják, megérdemlem ezt. Öröm egy ilyen címet nyerni, mi mást mondhatnék még?”

A bandatársak közül kinek adtad volna ezt a díjat?

Nos, azt hiszem Harrynek van egy bizonyos megjelenése, ha ránézel.  Sokkal jobban néz ki hosszú hajjal. Rettenetesen hosszú már! Vicces, mert mikor hazamegyek egy szünet alkalmával, látom, milyen nagy lett a kutyám, utána megint találkozunk és azt mondom neki:  Nagyobb lett a hajad!

Ha egy napra homoszexuális lenne, ki keltené fel az érdeklődését?

Louis a legjobb haverom; Ő az, akivel a legszorosabb a kapcsolatom. Hogy elvenném-e? Nos, nem tudnám, mivel jelenleg foglalt. Mikor nem vagyunk úton tudjuk ötletekkel bombázni a másikat. Mi vagyunk azok, akik mindent együtt csinálnak, mikor jön az album.

Jövőre szünetre mentek. Milyen életet látsz a One Direction után?

Rájöttem, hogy ez az a pillanat, mikor szétválunk és kitárulkozunk. Ez nem lesz örökké tartó, és lesz egy pont mikor felbomlunk és a saját dolgainkat fogjuk csinálni, de ez olyasmi, ami visszatér és akkor ismét együtt dolgozunk majd. A dalszerzés a legcsodálatosabb dolog a számomra és rettentően élvezem! Az, aki a legjobban inspirált engem az Pharrell Williams volt, akivel régebben együtt dolgoztam. Beszéltem a producverével és megkérdeztem milyen volt Pharrell, mikor fiatalabb volt. Azt mondta nekem, hogy mikor annyi idős volt, mint én, még egy hangot se tudott lenyomni a billentyűzeten. És ez olyan csodás volt a számomra, mert 22 évesen azt hittem túl öreg vagyok, hogy megtanuljak gitározni. Ezen már túl vagyok. Vannak emberek, akik tudnak dallamokat játszani. Szóval én csak dúdolok és éneklem a hangokat – számomra így működik a dalszerzés. Tudom, mi hangzik jól.

Szerinted meg fogsz jelentetni dalt, vagy maradsz a színfalak mögött?

Szeretek remixeket csinálni. Remek csapatban vagyok és pár remek dallal bukkanunk fel. És egy ezek közül a legújabb kedvencem. De ez az, amit csinálni szeretnék. Fel akarom fedezni ennek az iparnak minden részét. Írtam már country dalokat. Kipróbáltam a rap dalokat. Erre van ráállva az agyam. Rengeteg ember mondja nekem, hogy „oh, szólóban kéne nyomnod!” de sosem gondolkodtam ezen. Ha a megfelelő dal jön majd elém és úgy gondolom, hogy el kéne énekelnem, akkor meg fogom jelentetni, mint szóló énekes.  Addig pedig boldog vagyok azzal, ha a színfalak mögött lehetek. Mikor a többi srác szólózni kezd, imádnám, ha írhatnék nekik dalokat! Remek zenét akarok csinálni, amit az emberek szívesen hallgatnak!

És elkölteni minden pénzt, természetesen!

Haha, igen! Nagyon érdekel a beruházás és az ügyintézés. Remekül játszanám a lusta embert, és utaznék egy rakás egyéb dologgal, de sikerült egy remek csapatot szereznem magam mellé, akik foglalkoznak a beruházásaimmal. És imádom csinálni! Imádom ezeket a nagy számokat, amiket hozzám vágnak, és én döntöm el, hogy mit csináljak vele. Megnéztem ezeket a flancos magazinokat és leírták, hogy mi folyik jelenleg a világon, szóval ezek alapján tanultam.

Az adótörvényeidnek kéne egy lázadás!

Mindig is nagyon fura volt, mikor elkezdtük. Nyilván olyan dolgokat csinálunk, amik sok pénzt hoznak nekünk. Mikor először kaptam fizetést – 17 voltam – az adóm csillagászati értékű volt! Látni az ábrát az adó után kikészített – nos, 17 évesen elég nehéz rájönni a dolgokra. De muszáj rájönnöd.

Szóval, akkor te érdeklődsz a politika iránt, mikor kijön, hogy mennyi pénzt kell félretenned!

Igen, határozottan érdeklődőm a politika iránt, de kell az, hogy leüljek és elgondolkodjak rajta. A baj az, hogy sosincs időm szavazni, mert sosem vagyok az országban!

Ott van a postai hivatal, amit használhatsz.

Akarok egy alkalmazást, ahol szavazhatsz, akárhol is vagy a világon! Ujjlenyomat leolvasós lenne a biztonság kedvéért. Szerintem ha azt szeretnék, hogy még több ember vegyen részt benne, akkor még hozzáférhetőbbé kéne tenniük. Ha a jövőben odakerül a sor, hogy szavazzak, meg fogom nézni, hogy a politikusok miért állnak ki és az alapján fogok dönteni.

Azért vagyunk ma itt, hogy ünnepeljük a címedet, te lettél az év legdögösebb pasija az Attitude következő havi számában!  Köztünk szólva, az összes bandatag közül, mindig is te voltál a legnépszerűbb az olvasóink között!

Nos, köszönöm! Volt idő, mikor igazából eléggé jól szerepeltem a szavazásokon. De utána elkezdtem sokat inni és pocakosabb lettem, nem voltam olyan népszerű többé a szavazásokon. Azért, mert kövér lettem, sokan gúnyoltak, ami rosszul esett.

Ez nem valami kedves!

Nos, mint látod, kicsit izmosabb lettem egy részről, és mikor elérsz egy akadályt nem igazán tudod átlépni anélkül, hogy valaki ne mondana valamit. Emlékszem, kaptam egy képet, amin pihenek a csónakon és nem úgy néztem ki, mint akkor, mert sok időt töltöttem a bulizással. De abbahagytam az ivást és rengeteg súlyt vesztettem.

Oh igen, emlékszünk arra a „Wow” pillanatra! Dögös vagy!

Igen, sok volt akkoriban az érdeklődés. Mikor fiatalabb voltam, bokszoltam és most van egy boksz edzőnk, aki velünk utazik. Az elején nagyon beleéltem magam és a testem tényleg megváltozott. De aztán elkezdtem inni és cigizni és, az élet zavaró tényezőinek tetején, nem tartott sokáig.

Oh, mindenkinek vannak hibái!

Nos, pontosan. Mindenki túlesik ezek a szakaszon. Nem tartok attól, hogy elmondjam, hogy igazából egy nagyon rossz helyzeten mentem át. És az életem azon szakasza miatt ez volt számomra a tökéletes. Ezt akartam csinálni és élveztem.

Pontosan min mentél keresztül akkor? Miért kellett neked a cigaretta és az alkohol ahhoz, hogy tovább lépj?

Nos, egy kicsit múzsás, nem? Valami, amibe belemélyedsz, hogy éjszaka pihenj, mikor turnén vagy. Mármint, mindig távol vagy az otthonodtól, és ez lelkileg nehéz. Akkoriban rengeteg dolog volt a fejemben és ez segített túljutni rajtuk.

Meg tudnád magyarázni, milyen gondolataid voltak? Eluralkodott rajtad a munkád és úgy érezted, menekülnöd kell?

Néha számomra ez a munka eléggé nehéz. Könyörtelen öt év volt ez számunkra, sokat dolgoztunk és nagyon büszke vagyok arra, amit elértünk és amiket csináltunk, de még mindig növögetek ehhez az őrült helyzethez. Olyan vagyok, mint egy tipikus srác az egyetemről. Tudod, elmész egyetemre, pihensz és a barátaiddal vagy, de talán a pihenés egy kicsit túl sok. És mikor megtettem, azt mondtam „Az én hibám!” Most már azért sokkal jobban koncentrálok.

És jobb már a helyzet?

Remekül érzem magam, most, hogy kikerültem abból a zónából és jobban odafigyelek. Csak néha volt olyan, mikor túllőttem a célon a dolgokkal és vissza kellett fognom magam.

22 éves vagy, a változás kora, mikor a legtöbb ember lázad és rányomja a bélyeget a levélre!

Igen, tudom. Ez totál természetes! Felnősz egy őrült helyzethez, és csak úgy iszol. De nagyon szerencsés voltam, rengeteg remek ember van körülöttem, akik mondták, hogy „Nézd, Liam, most már vissza kéne venned egy kicsit!” És nem törődtem velük, mert szórakoztam és kész voltam lenyugodni. Alkalmazkodó vagyok.

Van még egy dolog, amit szeretünk benned, nem félsz kimondani, amit gondolsz!

El kell ismernem, hogy egy kicsit fanyar voltam. Nem úgy értettem, mint ami szembe jött velem a Twitteren! De néha bizonyos dolgok kikészítenek. Emlékszem ez alkalommal, mikor hajnali ötkor ágyban voltam, és több ezer ember ott volt a hotel előtt – amit persze szeretnél a karriered során – de az éneklést nem hagyták abba. És most, visszatekintve, látva a vicces oldalát is, különös, de nem aludtam, vagy kellett az alvás. Emlékszem a következő két órát azzal töltöttem, hogy kerestem pár füldugót!

Ez is a munkád része, nem?

Számomra ez az egész őrület. New York egy nagyon őrült hely! Mikor először jártam ott, az őrület volt! A lesifotósok fotóztak engem és a barátnőmet, Sophiát, mint az őrültek, és mikor abbamaradt a villogás, tényleg nem láttad, merre mész, szóval próbáltam a legjobbat kihozni magamból, hogy túljussunk. A rajongók mögöttem kérdezték, hogy készíthetnek-e velem képet, de képtelen voltam rá. Az a helyzet – és remélem, hogy a rajongók tudják – Nem megbántani akarom őket, mikor nem megyek oda hozzájuk fényképezkedni, de legtöbbször csak próbálok a legjobban kijönni ilyen helyzetekben. Senki se hibáztathat ezért. Rámenős és valós és az arcodban van és nem hagyhatod abba, ha az emberek videóznak téged, főleg, ha egy bizonyos karakternek kell lenned.

Volt valaha esélyed arra, hogy úgy sétálj az utcán, mint bármely normális ember?

Egyszer igen, mikor a Good Morning America-t csináltuk, és én, meg a haverom elmentünk a Times Square-re és csak ültünk ott anélkül, hogy bárki tudta volna, hogy ott vagyok, nézelődtünk, és gyönyörű volt!

Volt egy hihetetlen vírusként terjedő klip tavaly rólad, ahogy pózolsz rajongókkal a vörös szőnyegen – és az arcod folyton ráncoltad két felvétel között.

Ah igen, az! Hogy őszinte legyek, az egy őrült bulizós időszakomban volt. Mielőtt kiértünk a vörös szőnyeges eseményre, azt gondoltam előtte kéne egy kicsit szórakozni, és ittam egy keveset – de kicsit túl messzire ment a dolog. És mikor odaértünk, láttam azt a masszív lánytömeget és ijesztő volt! Egész nap dolgoztunk, szóval fáradt voltam, de azt mondtam magamnak, annyi képet fogok csinálni, amennyit csak tudok és olyan gyorsan, ahogy csak lehet! Szóval, amit a klipben látsz sokkal funkcionálisabb dolog volt, mint egy „oh, az Isten szerelmére!”, amilyennek gondolom kinéz. A fejemben olyan koncentrált voltam, mert a vörös szőnyegen álltam részegen.

Részegen a vörös szőnyegen? Felháborító!

Láthatod, nehéz, mert nem tudjuk gyakran ünnepelni a díjakat. Eldöntöttem, hogy jól fogom érezni magam. Nem zavar, ha őszinte vagyok ezekkel kapcsolatban. Néhány ember azt mondja „oh, szóval részeg volt!” vagy bármi ilyesmit, de nem azért vagyok itt, hogy egy példakép legyek! Bonyolult megtartsd azt a nyomást, ami rajtad van, mikor olyan fiatal vagy! Időről-időre összezavarodom. Mindenki. Egyszerű ember vagyok és néha túlságosan is leengedem a védelmemet.

Gondolkodtál valaha azon, hogy már nem akarod ezt csinálni?

Teljes mértékben imádom, amit csinálok! A zene az életem jelentős részévé vált. De küzdök a figyelemmel, ami a munkával jár. De meg kell vele barátkoznom – nincsen leállítás gomb ezen. Elkerülhetetlen, hogy ne legyenek rossz pillanataim – de nem fog elmenni a Lindsay Lohan-es szintig.

Ahogy a fehérnemű hanyagolása, csak beflasheled a kulcsot és bennrekedsz?

Nagyon valós vagyok ezzel kapcsolatban. Nem próbálok más lenni, mint ami vagyok. Lesz idő, mikor nem akarok képet készíteni és lesz, mikor kedves leszek. A hírességek világában az első találkozásnál valakivel egyből megítélnek. Nehéz állandóan jónak lenni, mikor csak 22 vagy. Néha felkelek reggel és képes lennék a leghangulatosabb tini lenni és azt mondani „ma nem akarom ezt csinálni!”, de aztán mikor kilépsz oda és 60.000 ember figyel téged, nehéz nem jól szórakozni!

Az őrültség közepén van egy barátnőd is, Sophia, aki valószínűleg segít neked az egyensúly megőrzésében!

Remek lány; nagyon jól alkalmazkodik a helyzetekhez. Kellett neki egy kis idő, míg mindenhez hozzászokott, de most már megy neki és imádom minden részét! Ő a legőszintébb ember és elmond mindent arról, hogy mi folyik az életemben. Pont erre van szükségem!

Mit mond neked?

Nos, rágódtam ezen a fotózáson, hiszen ez az első dolog, amit egyedül csinálok. Nagyon boldog voltam, hogy megkaptam a díjat, ugyanakkor félelmetes is mert ez egy nagy kijelentés. Volt egy jó hosszú beszélgetésünk és azt mondta nekem, hogy mindenképp meg kell csinálnom!

Valószínűleg azért, mert így elmondhatja, hogy a világ legdögösebb pasijával jár!

Haha, talán! Nem tudom. Nagyon földhöz köt engem. Segít túljutni dolgokon. Minden darabkáját imádom! És tudod mit? Azóta leképzelem róla a nadrágot, hogy egy iskolába jártam vele!

Olyan régóta ismered őt?

Igen, bár nem igazán lógtam vele akkoriban. Láttam őt az iskolában és volt néhány beszélgetésünk. A nővérétől elkértem a telefonszámát. Nagyon szerény volt és semmi jelzést nem adott, hogy kedvelne engem, szóval úgy fogtam fel, mintha nem érdeklődne irántam, úgy gondoltam, hogy amúgy is túl dögös hozzám. Szóval elkezdtem valaki mással randizni. Aztán egy nap meglátott a városban azzal a másik lánnyal és soha többé nem szólt hozzám. De mindig gondoltam rá, és arra, hogy mi lehetett volna. Mikor ismét egyedülálló voltam, találkoztam vele egy haverom bulijában. Nem beszéltem hozzá túl sokat, mert túlságosan féltem, azok után, amik történtek, de végül elkezdtünk beszélgetni és a többi már történelem. Ez tényleg egy a sok gyerekkori édes mesék közül. Imádom a szemeit. Már akkor beleszerettem, mikor először találkozott a tekintetünk!

Akkor Sophia az igazi? A rajongók meg fognak őrülni!

Beszélgettünk a házasságról, de 22 évesen eléggé korainak tűnik. És Sophiának kell egy kis szabadság, hogy azt tegye, amit szeretne. Nem fogom megállítani ebben. Nem akarom, hogy egy legyen a maradj-otthon barátnők közül, akik nem csinálnak sok mindent. Remek ötletei vannak és jó abban, amit csinál. Nagyon érdeklődik a lánydivat iránt, és szervezett egy adománygyűjtő rendezvényt, ahol több, mint 350.000 fontot gyűjtött!

 A házasság talán jobb lenne neked, mint ez a sok őrületes helyzet…

Sophia a saját életét éli. Nem nézheti, hogy mit csinálok, miközben követ engem mindenhova! Sikeresnek kell lennie a saját életében és csinálnia a saját dolgait. És tudom, hogy menni fog neki!

Mikor kritizáltak a Duck Dynasty családról szóló megjegyzésed miatt, biztos fájt neked.

Hogy őszinte legyek, mikor elmondta, mit tettem, nem tudtam a megjegyzésekről, amiket Phil tett. Csak az amerikai sajtóban volt benne. Én voltam a legbiztosabb abban, hogy nem támogatom, amit mondott. Nem is hallottam!

Mit próbáltál mondani akkor?

Nos, mint látod, nem vagyok közel a családomhoz, ahogy régen, sok ideje távol vagyok tőlük. És nem vagyok jó abban, hogy üzenetet írjak anyukámnak. Ami megint egy tipikus 22-éves-srác dolog. De a Duck Dynasty-ban a család együtt  vacsorázik minden este és szoros családi kötelék van közöttünk, és ez tetszik. Én is találkoztam velük és nagyon rendes embereknek tűntek.

Még a kétes hiedelmeikkel is?

Meg van a saját véleményük és sok minden mondanak, amikkel az emberek nem értenek egyet. De nem rajongok értük ezért. Szerintem néhány dolog, amit mondanak igen vicces, de nem támogatok mindent, amit mondanak. Egyszerűen szeretem az erős családi köteléküket. Mármint, minden epizódot imával fejeznek be és együtt ülnek. Tetszik.

De márkás homofóbnak lenni kapcsolatokon keresztül feldühít téged.

Persze, hogy feldühít, hogy az emberek ilyesmikben hisznek, mert tudom, hogy nem vagyok az! Tudom, milyen vagyok! Szóval nem nagyon számít igazából, mit mondanak az emberek rólam – nem úgy, mint Robert, aki azt mondta, hogy félvállról kell venni ezeket.

Meleg emberekkel nőttél fel, igaz?

Igen, így van. Van egy pár régebbi meleg barátom, akik évekkel ezelőtt az életem részei voltak, és vidámak voltak. Mikor felnőttem, megcsípték a fenekemet és azt mondták „Oooooh!” De ilyen barátságunk volt! Nem bánom. Sok barátom meleg és nem gondolok erről semmit sem. Igazából viccesnek találom, hogy melegnek lenni még mindig olyan téma, amiről úgy beszélnek,mintha nem lenne normális. Mármint én nem járkálok és mondom, hogy „oh, az a srác meleg!”. Nem csinálok belőle nagy ügyet. Csak az mondom „Ő a barátom”. A barátaim azok a barátaim, függetlenül a szexuális beállítottságuktól.

Egy olyan korcsoport része vagy, ahol már úgy nőttek fel az emberek, hogy melegnek lenni elfogadhatóbb dolog.

Minden kérdés, amit az emberek kérdésnek hisznek, én nem tartom annak. Szerintem a legtöbb ember felfúj dolgokat, ami még jobban elveszti az uralmat. Nem érdeklődöm afelől, hogy valaki meleg-e vagy sem. Csak az emberek iránt érdeklődöm. Rengeteg ember van mindenfelé, de ha ők a barátaim és jól kijövök velük, akkor más nem nagyon számít. Ezért voltam csalódott, mikor homofóbnak hívtak. Mert egyáltalán nem igaz!

Öröm ezt hallani. Amerika engedélyezte az azonos neműekkel való házasságot, míg néhány ország, például Ausztrália és Írország északi része még most sem hajlandóak elismerni ezt.

Amerikában voltunk akkor, és rengeteg jó parti és zászló lengett mindenfelé. Fura ez nekem, hogy az országok még mindig nem akarnak törvényt módosítani. Egyszerűen nem értem miért tartja ennyire vissza őket a dolog. Olyan korban élünk, ahol minden elfogadhatóbb, de bizonyos országok nem lépnek tovább. Emiatt lett ez nagyobb probléma, mint amilyennek lennie kellett volna a történelemben jeles emberek számára. Nem élhetsz a múltban, haladnod kell a korral!

Látod, hogy a rajongóid felszabadultabbak?

Mikor a törvény megváltozott Amerikában, rengeted szivárvány zászló volt a koncerteken, de szerintem ez főleg azért volt, mert az emberek a Harry és Louis dolgon agyaltak (hogy titkon szeretők), ami abszolút őrültség és őrületbe kerget!

Miért kerget őrületbe téged? Féltékenység?

Nem, semmi ilyesmi. Ez olyan, hogy tudod a külső és a belső történéseket az emberekkel kapcsolatban és idegesítő, mikor hülyeség. Olyanná válik, mint egy összeesküvés van mint egy kultusz, az emberek, akik nézik őket azt hiszek, hogy minden mozdulat, amit tesznek egy gesztus, miszerint együtt vannak, és tudom, hogy ez nem igaz és ez megőrjít.

Honnan származnak ezek a pletykák?

Azt hiszem akkor kezdődött, mikor Louis és Harry összeköltöztek. A helyzet az, hogy bandaként szórakozunk egymással. Bizonyos értelemben és kifejezésben olyat teszünk, amiről azt hisszük, hogy vicces, de az emberek félre értik. Nagyon mulatságos a belső oldalán lenni, mert tudod mi micsoda és aztán hallod ezeket az őrült teóriákat!

El tudom képzelni, milyen frusztráló lehet.

Nos, csak képzeld el, hogy egy férfi vagy, aki leszáll a holdra és hazajön és azt hallja az emberektől, hogy nem voltál ott – természetes, hogy kiakadnál. Mert tudod, hogy nem igaz, amit mondanak.

Nos, Louis viszont apuka lesz…

Igen, valóban és nagyon boldog, hogy apa lehet! De a vicces az, hogy vannak emberek, akik azt hiszik, hogy az, hogy Louis teherbe ejtette Brianát, hazugság. Hogy nem igaz, hogy ez csak egy félrevezetés. És ez a szarság nagyon idegesít. De tartanod kell a nyelved és ez rendben van. Mármint, nekem amúgy sincs nagyon beleszólásom ebbe.

Annak ellenére, hogy a rajongók fiatalok, eléggé sokat tudnak a szexről.

Rengeteg rajzot küldenek nekünk interneten keresztül. Kapok felcímkézett rajzokat, melyeken Louis és Harry látható, ahogy együtt vannak. Emlékszem egyszer ültem apám mellett és megláttam magamról egy képet, ahogy Niallen vagyok, ami eléggé félelmetes. Tényleg fura, hogy vannak emberek, akik kifejezetten ilyen szexuális képeket csinálnak rólunk érdekes pózokban!

Főleg a lányok fiatalok, akad köztük 10 éves is!

Nem hiszem, hogy ezeknek a lányoknak a legjobb hobbi ez lenne… Eléggé furának tartom, hogy valaki, aki ilyen fiatal ilyen történeteken gondolkozik vagy elképzel ilyen dolgokat. Számomra ez szomorú és ez a sajnálatos oldala azoknak, amiket tettünk.

4 Comments on “Liam interjú magyarul

  1. Köszi hogy lefordítottad! Nagyon jól sikerült. És érdekes lett a sztori. Persze nem örülök hogy egy időre szétválnak, de annyi megnyugtat ,hogy esély van arra hogy majd újra összejönnek.Sok mindenről beszélt ami jó dolog főleg ,hogy sokszor ezt nem tehetik meg. Persze még így se tudunk beleszólni dolgokba amik körülöttük zajlanak vagy azokba amikről csak ők tudnak. Érdekes ezeket a dolgokat megtudni amikről nem hallhattunk még sose igazat csak ilyen találgatásokat. Néha elgondolkozom hogy amit ő mond az igaz-e vagy nem . Én hiszek olyan dolgokban amiket ő most megcáfolt. Így elég nehéz eldönteni, hogy mi az igaz.

    1. Teljes mértékben egyet értek veled Kitty. De valahogy, ahogy fordítottam és mesélt dolgokról, amikről úgy amúgy nem nagyon szokott egy híresség, engem meggyőzött. Igen, akadnak dolgok, amiket nem tudok elképzelni, hogy igaz lenne, de elhiszem, amit mond, mert még is csak jobb forrás, mint bármelyik másik újság vagy weboldal.
      Örülök, hogy a fordítás tetszett, nagyon szívesen tettem, már ezért megérte! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük