One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam könyörög Sophiáért?

Lassan egy hónapja szakított három év után az álompár, azóta Liam küzd szerelme megbocsátásáért – Sophia teljesen ki van akadva az énekesre.

“Teljesen tönkrement” – mondják közeli barátok, ha Liam lelki állapotáról kérdezik őket. Az énekes nagyon feldúlt mostanában, nagyon hiányzik neki ex-barátnője, és belső információk szerint naponta legalább ötven üzenetet küld a szerelmének, hogy legalább gondolja át Sophia az újrakezdés lehetőségét.

“Liam mini-válsága után Belfastban, minden, amire gondolni tud az Sophia és a káosz, amit maga csinált mindenből. Naponta ötven üzenetet küld neki, próbálja kibékíteni és rávenni Sophiát, hogy adjon a kapcsolatuknak még egy esélyt.”

A csiripelő madárka Sophia lelki állapotáról is beszámolt.

“Sophia még mindig nagyon haragszik és megalázottnak érzi magát, ahogy Liam csak úgy lapátra tette a rossz időkben. Úgy válaszol az üzenetekre, hogy “Mi az? Mind az 50-nel?”. Elmondta neki, hogy majd találkozni fognak, de csak mikor Sophia készen áll rá. Jelenleg aggódik, hogy Liam nem vállalna felelősséget. Úgy gondolja, hogy Liam nagyon önző volt és szeretné tudni, hogy nem fogja elkövetni ugyanazokat a hibákat és nem fogja megint magától értetődőnek venni Sophiát.”

Szóval a Sophiam párosnak még van esélye a folytatásra, azonban nem tudni, hogy ezzel az eséllyel élnek-e majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük