One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam kórházban volt

Nem kell rosszra gondolni, mindössze egy rákos lányt látogatott meg, aki betegsége miatt nem tud elmenni a mai koncertre, bár nagyon szeretne ott lenni. 

Liam mindig is a jó szívéről (és a dögösségéről és a hangjáról és a…) volt híres, de mindig tud tenni valamit, amire nem számít az ember. Például meglátogatott New Yorkban egy lányt, akinél rákos sejteket diagnosztizáltak és képtelen elhagyni a kórházi ágyát, annak ellenére, hogy nagyon el szeretne menni a fiúk koncertjére. Ma hajnali fél kettőkor azonban olyan történt Mackenzie-vel, amiről soha nem is mert álmodni!

Sydney barátnője is jött volna velünk a koncertre, de rákos, és bent ragadt a kórházban! Szóval olyan hajnali fél kettőkor LIAM bement a szobájába és vele volt fél órát! Lepihent mellette az ágyon és játszott neki egy meg nem jelent dalt, majd a párnájára írta: “Szép álmokat Mackenzie xx Liam” – mesélte a lány egyik ismerőse.

Az énekes eközben ismét új tetoválást varratott magára, így már fél karja tele van mintákkal. Most római számokkal rakatta fel testére az X-faktor meghallgatásánál lévő sorszámát, néhány ‘csillagos ég’ díszítéssel, ami közvetlen a rengeteg madártoll fölött látható, szinte már egybeolvadva.

COuZ2H4WgAEP-ky

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük