One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam már visszatérne?

Nem ez az első alkalom, hogy Payne felhozza a One Direction visszatérését, és korábban már azt is elmondta, hogyan képzeli el a jövőben felmerülő közös fellépéseket a fiúkkal. Most a TRL Late Night vendégeként adott interjút tegnap este, amikor is egy újabb szösszenetet osztott meg a gondolataiból.

Mikor szüneteltettük a One Directiont egy időre, egy csomó csúcspontot láttunk abban a pillanatban, szóval elég fura időpontot választottunk a pihenésre. De furák vagyunk, szóval nincs miért aggódni! Szóval igen, úgy gondolom, egy nap vissza fogunk térni! Mikor megtesszük, lesz tudásunk dolgokról, mondhatjuk, hogy “Üljetek le srácok, énekelek egy kis Slow Hands-t!”. Érted, mire gondolok? Annyira jó lenne!

Ezek után jött a kérdés, hogy Liam vissza szeretne-e térni, és ha igen, mikor. Az énekes őszinte választ adott rá.

Mondanám, hogy napokon belül, de nem tudom, mikor fog megtörténni a dolog. Szerintem mindenki megérdemli, hogy kiélvezze a sikereit, amiket most elér, mert mindenki remekül megvan! Úgy érzem, megérdemlik. Nagyon keményen dolgoznak, nem mondhatom Harrynek, hogy “Haver, itt az ideje visszatérni! Gyerünk, foglalkozzunk azzal, amit csináltunk korábban!” Meg van a joguk ahhoz, hogy ez most az övék legyen. Emiatt pedig nem mondhatok dátumot.

Ennek ellenére Liam azt is elárulta, hogy tartja a srácokkal a kapcsolatot, legutóbb pedig Louis házában volt.

Valamelyik nap elmentem Louis házába, az elmúlt években most először, ami nagyon jó volt! Együtt lógtunk egy kicsit, olyan érzésem volt, mintha idő-utaztam volna! De a visszatérésről, a médiában már mind említettük, de egymás között soha nem hoztuk fel. Egyedül Louisval beszéltem róla tömören. Biztos visszatérünk valamikor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük