One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam megríkatta a rajongókat

Tegnap zajlott le a BRITs Díjátadó, ami rengeteg meglepetéssel szolgált a rajongók számára. Már a nap folyamán pletykák terjengtek, hogy Louis és Niall együtt jelennek meg az eseményen, illetve hogy Harry Ed Sheerannal fog majd fellépni, azonban mindegyik hamisnak bizonyult, ugyanis a Legjobb Videoklipért (History nyert) járó díjat nem ők, hanem Liam Payne, a banda negyedik tagja vette át, ráadásul Simon Cowelltől.

Mit mondhatnék. Hihetetlen hogy még most is mi kapjuk ezeket a díjakat. Ez a bámulatos One Direction rajongóknak köszönhető, akik kitartóan támogatnak minket szerte a világon. A banda minden tagja nevében beszélek, akik mind szétrobbannak a szeretettől, amit a rajongóktól kapunk – Nem lennénk itt nélkületek. Ez mindannyiunk számára egy izgalmas idő, dolgozunk a saját szóló anyagunkon, de a One Direction az, amik vagyunk és ez soha se fog megváltozni. – írta egyik köszönőlevelében az énekes, azonban nem ez volt az egyetlen beszéde, ami tegnap könnyeket fakasztott – One Direction vagyunk és mindig azok is leszünk. Ez a díj pedig értetek van, köszönjük! – fejezte be hasonló mondatok után a beszédét a díjátadón, majd Twitteren is kifejezte háláját – Azta, ez hihetetlen! Tényleg mi vagyunk a legjobb csapat, amit a világ valaha látott! Amikor a történelem (History) a jövőddé válik… 

A nagy hálálkodás egyáltalán nem volt könnymentes, Liam szemében is megcsillantak a cseppek, a rajongók pedig egyenesen bőgtek ezek után. Főleg, hogy nem sokkal később a többi bandatag is köszönetet mondott.

Oh, a napjaim… Újra meg újra megteszitek értünk. Payno, szeretlek haver! – mondta Niall közvetlen a beszéd után,  aki a rendezőknek is megköszönte a keméyn munkájukat, majd egy órával később hozzátette – Még mindig sokkolva vagyok. Srácok, elképesztőek vagytok, köszönöm!

Nagyon köszönöm mindenkinek aki szavazott ránk a BRIT Díjátadón ma este, a támogatásotok elképesztő! Mindig az volt. Köszönöm, szeretlek titeket! H. – Harry

Végül Louis is megjelent, aki videóban mondott hálát és adott okot arra, miért nem jelent meg végül az eseményen. Az énekes olyannyira nyerni szeretett volna, hogy Ő maga is szavazott a bandára, amikor lehetősége volt rá.

Srácok, néztem a Brits-t és azt láttam, hogy megnyerjük a díjat a Brit Videoklip kategóriában, egyszerűen hihetetlen, mármint… már rengetegszer mondtam, de srácok, ti folyamatosan megleptek bennünket azzal, milyen hihetetlenek is vagytok, újra, újra és újra. Ez mindannyiunknak rengeteget jelent, még egyszer sajnálom, hogy nem lehettem ott ma este, együtt töltöttem egy kis időt a családommal… De elképesztőek vagytok, nagyon szépen köszönöm, köszönöm az összes támogatást, köszönök mindent. Sok és még több szeretet nektek! – a videót ezen a linken éritek el.

A tegnap estével a banda a hetedik brit díját kaparintotta meg, illetve zsinórban most negyedszerre vitte haza ugyanabban a kategóriában a győztes trófeát. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük