One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam, Niall és Louis bulizni voltak

A fiúk a Cirque Le Soir-ban töltötték az estét – Niall kiállt egy rajongó mellett és kiszivárgott pár dalcím a Made in the A.M. albumról is – már ha igazak az állítások!

Míg Harry inkább visszavonult, Liam, Niall és Louis úgy döntöttek, hogy kicsit elengedik magukat a hét után, hiszen hatszor léptek fel ugyanabban az arénában egymás után, telt házas műsorokat adva a közönségnek.

Mindhárom fiú jól szórakozva hagyta el a klubot, sőt, Liam utána részegen még twitterezett is, számunkra értelmezhetetlen mondatokat gépelve, amikből párat törölt később.

Nem vagyok biztos benne, hogy miért ebben az órában, de az ‘árnyék’ szó tényleg megnevettet a poénok rémesek, de ahogy mondod, az fenomenális! – írta ki legutoljára, miután párszor elmondta, hogy a Shade milyen vicces!

Louis is becsiccsentve távozott, Ő viszont csak nagy mosollyal és pár vicces fejjel járult hozzá a lesifotósok munkájához, Niall pedig komolyan ment végig a tömegen, egészen a fekete kocsihoz, ami hazafurikázta, gyors lépteiből pedig arra következtethetünk, hogy már sokkal jobban van a lába.

Viszont mikor megérkezett a buliba, Niall kiállt a rajongóiért és beszólt egy lesifotósnak. A rajongók mentek Niall után és próbáltak fényképezkedni, közben az egyik fotós a maga munkáját végezve azt mondta az egyiknek, hogy “Menj már odébb!”. Niall pedig ezt nem hagyhatta szó nélkül.

“Ne mondd ezt a lányaimnak, Ők fizetik a számláimat, nem te!” – mondta,  a videót erről itt nézheted meg!

De nem csak ez történt a tegnapi nap folyamán – kaptunk pár dalcímet, ami állítólag a Made in the A.M. albumról lettek nézve. A dalok elnevezései a következők: Perfect (Tökéletes), Love You Goodbye (Szeretlek, Viszlát), I Want To Write You A Song (Írni szeretnék neked egy dalt), valamint End Of The Day (A nap vége).

   

Galéria linkek

» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > SZEPTEMBER 31 – NIALL, LIAM ÉS LOUIS ELHAGYJA A CIRQUE LE SOIR-T, LONDON

Videók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük