One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam slágert írt a HomeTown-nak

A HomeTown legújabb kislemeze, a The Night We Met Liam Payne és Jamie Scott elméjéből pattant ki, ám a dal megjelenése még hetekbe telhet.

Valószínűleg heteket kell még várni a HomeTown új dalának megjelenésére, az viszont már biztos, hogy Liam Payne és Jamie Scott írta. A két zeneszerző már évek óta dolgozik együtt, azonban ez az első, hogy nem a One Directionnek írtak egy slágert, hanem egy másik fiúbandának.

Liam elmondta, hogy a szünet alkalmával szeretne a dalszerzésre fókuszálni és úgy tűnik, meg is tette az első lépést – a dal valószínűleg November elején fog megjelenni, az OTRA turné végéhez érése után, amikor az énekes már a szünetét fogja élvezni.

A dal egy vidám szerelmes nóta, nagy kórussal és biztosak benne, hogy a HomeTown éneklésével egy nagyszerű sláger lesz majd belőle.

Dalszöveg-részletet is kaptunk a hír alkalmával:

‘when I woke up with you next to me / the light that danced upon your side / the shape the sun made on your body / was the only thing I see’
Mikor felkeltem melletted, a fény, ami az oldaladon táncolt, az alak, amit a nap a testedre formált volt minden, amit láttam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük