One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam újra szingli

Eddig pletykálták, most már az eléggé pontos People magazin is bejelentette a hírt, már csak az énekes megerősítésére, avagy cáfolására várunk.

Több, mint két éve éli a szerelmesek életét Liam Payne, a banda azon tagja, aki nem éppen a szinglilétről híres. Szeptemberben a következőképpen nyilatkozott barátnőjéről:

Remek lány; nagyon jól alkalmazkodik a helyzetekhez. Kellett neki egy kis idő, míg mindenhez hozzászokott, de most már megy neki és imádom minden részét! Ő a legőszintébb ember és elmond mindent arról, hogy mi folyik az életemben. Pont erre van szükségem!

Kapcsolatuk sem mondható újnak, hiszen már az iskolában is ismerték egymást, azonban akkor nem jöttek össze Liam tervei, aki már tizenévesen bele volt esve Sophiába.

Láttam őt az iskolában és volt néhány beszélgetésünk. A nővérétől elkértem a telefonszámát. Nagyon szerény volt és semmi jelzést nem adott, hogy kedvelne engem, szóval úgy fogtam fel, mintha nem érdeklődne irántam, úgy gondoltam, hogy amúgy is túl dögös hozzám. Szóval elkezdtem valaki mással randizni. Aztán egy nap meglátott a városban azzal a másik lánnyal és soha többé nem szólt hozzám. De mindig gondoltam rá, és arra, hogy mi lehetett volna. Mikor ismét egyedülálló voltam, találkoztam vele egy haverom bulijában. Nem beszéltem hozzá túl sokat, mert túlságosan féltem, azok után, amik történtek, de végül elkezdtünk beszélgetni és a többi már történelem. Ez tényleg egy a sok gyerekkori édes mesék közül. Imádom a szemeit. Már akkor beleszerettem, mikor először találkozott a tekintetünk!

Most azonban úgy tűnik, hogy vége, a párt már egy ideje nem látni együtt, Sophia pedig minden közös képet törölt az Instagramjáról. Liam pár hete még arról beszélt, hogy tervezik a házasságot, szerelme pedig megingathatatlan, így sokan úgy vélik, hogy Sophia vetett véget a kapcsolatnak valamiért (HA véget vetett).

A pár 2013. Májusában kezdett el randizni, pletykák szerint pedig 2015. Októberében szakítottak. Hogy mi igaz ebből, az jó kérdés, most már csak Liam megerősítésére, avagy cáfolására várunk, azonban ne felejtsük el, ez az év a dráma éve, így bármi lehet valóságos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük