One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam újulása – Zayn visszatér?

Amíg az énekes Los Angelesben tartózkodott, megvált hajától és új tetkót is csináltatott, a reptéren pedig válaszolt pár kérdésre Zaynnel kapcsolatban.

Mi magunk sem értjük, mi folyik most a banda életében, hiszen az alig két hetes szünet alatt már is sok találgatás született. Pletykák szerint Louis tegnap apasági tesztet csináltatott Brianával karöltve a híres nagyvárosban, valamint Liam zeneszerzés mellett bandatársaival is a stúdióba vonult, Harry nélkül, mintha egy új sláger állna a háttérben.

Azonban amik tuti biztos tények, hogy Liam nem csak a hajának nagy részétől, de szabad kézfejétől is megszabadult, és a fodrászat mellett egy tetoválóművészt is felkeresett a napokban. Három rózsával fedte be bal kézfejét, mely egyszerre fejez ki mennyei tökéletességet és földi szenvedélyt, pillanatot és örökkévalóságot, életet és halált, termékenységet és szűzies ártatlanságot. A rózsa a virágok királynője, a szerelemmel leggyakrabban kapcsolatba hozott virág.

Zayn is LA-be ment tegnapelőtt, így olyan pletykák is vannak, hogy a srácokkal találkozott. Liam tegnap indult haza, az LAX repterén pedig pár lesifotós kérdésére is válaszolt, többek között megcáfolta a felbomlással kapcsolatos pletykákat, és Zayn-féle kérdésekre is kaptak választ az emberek.

-Visszatér Zayn?
– Ki tudja.
– Szeretnéd, ha visszatérne?
– Tudod, csak a maga útját járja.
– Felköszöntötted szülinapjakor?
– Hogy felköszöntöttem-e? Igen.
– Örömmel fogadnád, ha visszatérne a bandába?
– Persze, szeretem őt, jó ember.
– Helyettesítenéd őt valaha?
– Hm, nem.

Liamet a Hendall párosról is kérdezték, de csak egy Blah Blah Blah kijelentéssel járult hozzá a témához. Emellett megosztott ma egy kis videót, amiben megmutatja egyik új szerzeményét, amit tegnap írt, állítása szerint szórakozásból.


   

Galéria linkek

» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Január 15 – Liam az LAX reptéren, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük