One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
London (2. nap)

Tegnap megtörtént a második londoni koncert, ami szintén a(z) The O2 Aránéban lett megrendezve, ahol ismét megjelent a 1D família – Niall rokonai kivételével.

Az ír énekes nagyon rosszul érezhette magát, hiszen csak úgy, mint tegnapelőtt, tegnap sem volt vele a családja, ellentétben a többi társával. Liam szülei, Harry rokonai és Louis családja megint ott voltak a nézőtéren, ennek ellenére nem hervadt le a mosoly a sánta hercegünkről!

A koncert előtt végre pihenés várta a bandát, nem adtak interjút, viszont a megszokott dolgokat tették, amivel ráhangolódnak a műsorra. Majd miután a színpadra kerültek, végre technikai malőrök nélkül, másfél órán keresztül szórakoztathatták a rajongóikat.

Tegnap sem maradhatott el a szülinapi felköszöntés. Harry vette fel a feldobott tárgyak közül a gyertyát, majd megkérdezte, hogy kinek van szülinapja. Liam mutatta Stylesnak az irányt, amerre a szülinapos tábla látható, azonban elsőre nem sikerült észrevennie, és a közönség jót nevetett rajta:

Liam próbálta megmutatni Harrynek, ki a szülinapos, és Harry meglátott egy táblát és azt mondta: “de ez azt írja, hogy borotváld le a hónaljad!” – emlékezett vissza egy néző.

Azonban itt még nem állt le a vicces jelenet, Harry ugyanis folyamatosan kérdezte, hogy ki a szülinapos, majd a sikoltozó lányokhoz fordult és mondta, hogy szívesen elhinné nekik, hogy mindenkinek aznap van a szülinapja, de sajnos nem tudja. Végül meg lett a két valódi szülinapos, és felhangzott a Happy Birthday is!

   

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > SZEPTEMBER 25 – THE O2 ARENA, LONDON, UK – 2. NAP

VideókVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük