One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
London (3. nap)

Újabb nap, újabb The O2 aréna koncert, és a tegnapi tele volt aranyos, illetve eléggé poénos pillanatokkal, volt búcsúzkodás és örömkönny is!

A tegnapi koncert színfalai mögött nagy volt a móka, hiszen Harry unokatestvére, Ella nem csak saját magát, de a barátnőit is elhozta a koncertre, így a göndör hajú énekes idejének nagy részében ezekkel a lányokkal szórakozott. Eközben Liam testvéreivel és Sophiával volt a színfalak mögött, míg Louis és Niall valahol elszórtan mulatták az időt.

Aztán eljött a fotózkodás a rajongókkal, és a backstage legaranyosabb pillanatát is lencsevégre kapták – egy aranyos kislány ment a fiúkhoz, akinek a kedvence Louis volt, érdekes, hogy valahogy sikerült összeöltözniük, mindketten pirosban voltak.

Egy kis beszélgetés következett, Louis még fel is vette az ölébe a kislányt, úgy társalgott vele, majd egy kis behangolás, és már a színpadon is volt a helyük. Mindenkit meglepett, hogy a dallista ellenére a No Control helyett a Clouds dallal kezdtek a fiúk, ezenkívül viszont más változás nem történt. Volt pillanat, mikor Harry leugrott a színpadról, hogy átöleljen két kislányt, akik ikrek voltak és aznap volt a születésnapjuk, közvetlen a Happy Birthday eléneklése után, aztán Niall lepte meg a közönséget, mikor elővette a telefonját és elkezdett snapchatelni!

Louis és Liam és megmutatta, hogy náluk minden lehetséges, mikor Louis elvette egy rajongó telefonját és készítettek egy selfie-t, majd megkérte Liamet, hogy a telefonjával fotózza le a képet, hogy nekik is meglegyen a műalkotás. Sőt, Liam az este folyamán összesen három felsőt cserélt, egyik szétázott a vízi-csatától, a másodikat pedig Louis széttépte. De láthattuk a három éve foglalt fiút Simon Cowell maszkban is, és azt is végignézhették a rajongók, hogy víz helyett energiaitalt fogyaszt.

Érdekes mondatok is elhagyták a fiúk száját, például sokan nem tudták értelmezni Harry “5 éve bennetek élek!” kijelentését. Azt is elmondta poénból, hogy after parti lesz a házánál a koncert után, és egy csomó rajongó ott állt éjjel a háza előtt és kopogtattak meg csöngettek. Hosszú lehetett az éjszaka neki, némelyeknek pedig érteni kéne az ilyen vicceket!

Nem sokkal később jött az est szomorú pillanata, a fiúk egy csokor virággal búcsúztatták Lee Lodgesnek, aki a fiúk egyik biztonsági őre volt. Lee tegnap dolgozott utoljára a srácokkal, ezért tartották a fiúk lényegesnek, hogy valahogy emlékezetessé tegyék neki a koncertet – szerintem sikerült!

A srácoknak most van egy nap pihenőjük, holnap viszont ismét koncert vár rájuk a(z) The O2 Arénában!

  

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > SZEPTEMBER 26 – THE O2 ARENA, LONDON, UK – 3. NAP
» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > SZEPTEMBER 26 – THE O2 ARÉNA, LONDON (SZÍNFALAK MÖGÖTT)

Videók

Hamarosan!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük