One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
London (4. nap)

Tegnap folytatódott a(z) The O2 arénában zajló koncertsorozat a negyedik napjával, ma pedig hirdették, hogy holnap meglepetés vár ránk!

Újabb koncert volt tegnap, egy nap szünet után, ami meglátszott a fiúkon is. A srácok jókedvűen és interaktívan részt vettek a hülyeségekben, mindenki ki vette a részét a dolgokból. A játékos szívatások sem maradhattak el, és tegnap Louis szenvedett a legtöbbet a sok zsinegtől, nem pedig a többiek, ahogy az megszokott.

A srácok a koncert előtt Snapchateltek is, ami a színfalak mögé engedett betekintést, ahol a fiúk Liam szüleivel és egyik testvérével, valamint Harry rokonaival voltak, majd a műsor közben Harry egyre jobban belemerült a a koncertbe. Lassan tényleg visszarázódik a bolondozásokba, most már nem csak a közönséggel, de a banda többi tagjával is elvan a színpadon, amit a hetekben nem lehetett érzékelni. Niall is többet mosolygott, Liam és Louis esetét pedig most nem részletezném – mind tudjuk, hogyan viselkednek, ha jó a kedvük.

A mai nap folyamán a One Direction bejelentette, hogy holnap nagy meglepetések várhatóak, elindult egy pletyka is, hogy most fogjuk megkapni az új videoklipet, vagy legalább is a dalt, aminek még a címét sem tudjuk. De olyan pletyka is terjed, hogy nem csak egy dalt, de az albumot is megkapjuk holnap – ennek a valószínűsége viszont nagyon kevés, hiszen megjelenésének dátumát már bejelentették a múlthéten.

Az album tökéletesítve és készen áll a megjelenésre… Alig várom, hogy halljátok! – osztotta meg Niall az érzéseit, ezzel indítva az utóbbi pletykát.

Valamint az is bejelentésre került, hogy Október 5-én a fiúk egy előre felvett előadással lesznek láthatóak Október 5-én az ausztrál X-faktorban, és a Drag Me Down lesz majd látható tőlük!

CQAu6V0WgAAaUfo.jpg CQCbUJFUcAA6IDr.jpg CQCkPbJUsAAbyZr.jpg CQCbWb6UEAARLcl.jpg

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > SZEPTEMBER 28 – THE O2 ARENA, LONDON, UK – 4. NAP
» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > SZEPTEMBER 28 – THE O2 ARÉNA, LONDON (SZÍNFALAK MÖGÖTT)

Videók


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük