One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
London Session

Tegnap lezajlott a The London Session koncert, amin a világ minden tájáról egy nyertes és annak egy kísérője vehetett részt. Természetesen Magyarország is ott volt.

A kaland már Szombat délután elkezdődött, mikor a rajongók felszálltak a londoni buszra, hogy a helyszínre vigye őket, majd ott folytatódott tovább a játék különböző interaktív programokkal (táblán kivetített fiúkra lehetett rajzolni, például bajuszt), hatalmas hógömbbe bújhattak a vendégek, és még sorolhatnánk. Azok a rajongók, akik reggel óta vártak a bejárat előtt, az időjárás miatt hamarabb bejutottak, a fiúk nem hagyták ázni őket az esőben. A szórakozás után megkezdődött az esemény, a fiúk egy perces néma csenddel tisztelegtek a terrortámadásokban elhunytak és családjaik előtt, mielőtt belekezdtek volna a szórakoztatásba. James Corden interjút készített a fiúkkal, melyben felmerült a kérdés, hogy Louisnak és Harrynek mi volt az első benyomásuk egymásról, Harry pedig mosolyogva válaszolta, hogy a mosdós sztori.

A műsor a Drag Me Down, Infinity, Perfect, End of the Day és a History dalok hangzottak fel a banda előadásában, amíg pedig a rajongók várták a fiúkat, az X-faktoros videónaplók lettek lejátszva.

Az esemény után Niall még készített pár képet a rajongókkal, Louis pedig rajongókkal beszélgetve, boldogan sétált az autója felé testőrség kíséretében. Louis megígérte kisujját feltartva, hogy vissza fognak térni, nem kell félniük a rajongóknak.

Felvettem a kapcsolatot a magyar nyertessel, aki remélhetőleg mond pár érdekességet és emlékezetes pillanatot az utazásról, addig viszont a kevés információmmal kell beérnetek! Bocsi! :)

Ma este a fiúk fel fognak lépni a brit X-faktorban, legközelebb pedig 17-én adnak majd interjút,. már Amerikában.

 CT0EU83UwAAT767.jpg CTxlvZkUkAAIVni_masolata.jpg CTx1iT_UYAEwAnL.jpg

Galéria linkek

» APPEARANCES / MEGJELENÉSEK > 2015 > NOVEMBER 14 – THE LONDON SESSION, LONDON
» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > NOVEMBER 14 – LOUIS ELHAGYJA A LONDON SESSION HELYSZÍNÉT, LONDON
» MISCELLANEOUS / EGYÉB > RAJONGÓKKAL > 2015 > NOVEMBER 14 – NIALL LONDON SESSION RAJONGÓKKAL, LONDON

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük