One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis apa lesz?!

Louis a napokban nem mutatkozott, csak ha fellépésre kellett mennie, így sokan találgatni kezdtek, miért. Ma viszont fény derült a titokra, apa lesz – legalább is a legújabb pletyka szerint. Az anyuka pedig nem más, mint Louis egyik közeli barátja, Briana, aki mellesleg nő.

Louis boldog és nagyon izgatott amiatt, hogy apa lesz, szerinte Briana csodálatos anyuka lesz majd. Először meglepődött, de Ő és Briana nagyon, nagyon közeli barátok és ez csak még közelebb hozta őket. Mindketten nagyon boldogok és annak ellenére, hogy nincsenek együtt, a barátságuk extrém erős és mindketten nagyon izgatottak a baba miatt. Korai napok ezek és Briana és a baba egészsége a legfontosabb dolog most a számukra. – állítja a fiataloknak egy közeli ismerőse.

Hatalmas felháborodást keltett a rajongók körében ez a cikk, ami bejárta már az egész világhálót. A pletykát még senki se cáfolta meg, így a rajongók jelenleg teljes pánikban vannak. De hé, ha igaz is, gondoljatok bele milyen aranyos Louis baba lesz kilenc hónap múlva!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük