One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis az AGT-ben – interjú

Tegnap leadták a régen várt American Got Talent műsort, melyben Louis volt az egyik vendégzsűritag tegnap este. Az adás után megjelent egy rövid kis interjú is, amiben elmondta tapasztalatait az énekes.

Egy kis városban nőttem fel, Angliában és nem hittem volna, hogy majd egy szupermodell lesz a bal, és Scary Spice a jobb oldalamon. Hadd mondjam el, ez egy király érzés egy srác számára.

Milyen tehetséget láttál az AGT-ben, amit szívesen elfogadnál?

Mindig is akartam zsonglőrködni, még három almával is!

Simon ellátott pár tanáccsal, hogyan legyél jó zsűritag?

Az első meghallgatás előtt csak annyit mondott, hogy legyek önmagam, ami nyilván könnyű. Csak élveztem, ami szerintem a legfontosabb, aztán meg csak elmdondtam a véleményem arról, amit láttam.

Miért Jayne Brownt választottad meg a Golden Buzzer (arany berregő)-dnek?

Már amikor megjelent nagyon kedvelhető volt, aztán kinyitotta a száját és … egy hihetetlenül elképesztő hang jött ki rajta. Egyszerűen érzed, ha eljött a tényleges pillanat. Úgy hittem nincs más eshetőség, amúgy is kiérdemelte volna, szóval csak megkapta.

Illetve a tegnapi adásból már megjelent Jayne Brown meghallgatása, akinek – mint előbb már lehetett olvasni – Louis odaadta az arany berregőt, ami a legnagyobb elismerés egy zsűritagtól. Louis az előadás után csak annyit mondott:

Nem csak egy dolog van meg benned, nem csak a hang, nem csak a fellépés, benned minden megvan. És nagyon magával ragadó az, amit előadsz! Szóval… – majd lenyomta azt a bizonyos gombot.

Illetve idézetek is előkerültek, mint: “A mellbimbóim fájdalmasan figyelnek téged és ez nem vicc.”, “Egy szabályt hoztunk a One Directionben, hogy sosem táncolunk”, “Péntek este átjöhetnétek és megtaníthatnátok a barátnőmnek, hogy öltözzön fel ilyen gyorsan!”

    nincskep

/Videókért nézd meg a teljes bejegyzést/


Egyéb fellépések
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük