One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis és Liam barátnőjükkel

Louis és Liam is kimozdultak a hét második felében, mindketten barátnőjükkel töltöttek egy kis időt. Míg Liam továbbra is a vörös szőnyegen kísérte végig Cheryl Cole-t a Chopard Trophy Ceremony rendezvényen, melyre tegnap este került sor, addig Louis úgy döntött, hogy Mexikóba, azon belül Cabo városába utazik Danielle Campbell-el, hogy együtt töltsenek el pár napot.

Utóbbi azonban nem volt botrány-, és sírásmentes, Danielle-t ugyanis sikerült lekapniuk a lesifotósoknak félmeztelenül – amit nem tettem fel a galériába. Danielle nagyon rosszul érezte magát az eset után, Tomlinson pedig Twitteren csak a következőket tudta mondani, melyet Horan retweetelt is: A magánéleti törvények el vannak cseszve!

És ha már Niall is szóba került, az énekesről az a hír járja, hogy Melbournebe szeretne költözni egy hosszabb időre, hogy teljesen elbújjon a közszereplés elől. A döntés nem lenne meglepő, a napokban Snapchatjére, Instagramjára és Twitterjére se tett fel semmit. Hogy ebből mi igaz, az a napokban úgy is kiderül.

A Dunkirk forgatásai megkezdődtek, aminek egyik szereplője elvileg Harry is, tehát Ő jelenleg Londonban tartózkodik és katona szerepébe bújva igyekszik a maximumot nyújtani. A film 2017-ben kerül a mozikba. Zayn pedig a Wango Tango műsorban fog pár dalt előadni, ami most Szombaton lesz!

 CiSWG-UWgAMuJSo.jpg  CiSiRXyU4AAm7py.jpg  CiSYYK0VAAAQ7Bc.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük