One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis és Liam haragban lenne?

A válasz pedig nem, de Liamnek kellett lenyugtatnia a kedélyeket a médiában, ugyanis valaki elkezdte terjeszteni, hogy haragban van a két énekes.

Habár a fiúk mindennapos párbajban vesznek részt a színpadon – vízi csata például – mindenki tisztában van vele, hogy a két fiú között szoros barátság van.

…Louis a legjobb haverom; Ő az, akivel a legszorosabb a kapcsolatom. Hogy elvenném-e? Nos, nem tudnám, mivel jelenleg foglalt. Mikor nem vagyunk úton tudjuk ötletekkel bombázni a másikat. Mi vagyunk azok, akik mindent együtt csinálnak… – nyilatkozta Liam még szeptemberben.

Ennek ellenére szárnyra kapott egy pletyka, hogy most nincsenek jóban, ennek kiváltó oka pedig szintén egy színpadi jelenet volt: A Manchesterben lezajlott koncerteken Louis többször is tökön ütötte barátját, egyik alkalommal pedig, mikor Liam reagált az ütésre és megragadta Louis vállát, hogy a szemébe nézzen, Lou védelmezően az ágyéka elé tette a kezét, majd elsétált.

URAM ISTEN, EZ FELHÁBORÍTÓ, HOGY MEREK POÉNKODNI EGY BARÁTOMMAL A SZÍNPADON! – reagálta le Liam nem sokkal a pletyka megszületése után.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük