One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis és Niall nosztalgiázott

Akik Los Angelesben vannak most nagyon örülhetnek, ugyanis Harry, Louis, Liam, Niall, sőt, még Zayn is a nagyvárosban tartózkodik. Míg Liam és Niall a lemezükkel foglalatoskodnak, addig Harry és Louis a barátokkal és családdal töltik a szabad perceiket.

Sőt, ez még nem minden, ugyanis a srácok több apró jelet is hagytak a rajongóknak, mely szerint Ők igenis szokták tartani a kapcsolatot! Tegnap például Niall és Liam is elmentek a Melrose-ba vásárolni, Louis pedig feltett egy igen szép üzenettel fodrosított képet Instagramra, amire Horan válaszolt is!

Louis: Kint ültem és gyönyörködtem a kilátásban, miközben azon agyaltam, vajon hogy jutott el idáig egy kis szarkupac Donnyból. A hihetetlen emberek, akik támogattak és továbbra is támogatnak engem, jutottak az eszembe. Röviden: Szerencsés vagyok, hogy ti mind vagytok nekem. Köszönöm :)
Niall: Én is gyakran csinálom ezt … Szeretlek Tommo!

Niall ma azt is bejelentette, hogy egy ideig még a városban marad, ugyanis November 20.-án az AMAs díjátadón fog fellépni This Town slágerével. A bejelentés is igen szépre sikeredett, egy őt oltalmazó rajongói profil egyik tweetjére válaszolt:

Niall Horan News: Oszd meg ezt a bejegyzést, ha szerinted Niallnek fel kéne lépnie az AMAs-n! #NiallOnAMAs
Niall: Ott találkozunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük