One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis híregyveleg

A napokban Louisról sok hír megjelent, ezek mellé pedig sok videó és kép is párosult. Az énekes 24.-én lépett fel Steve Aokival a Jimmy Fallon Tonight Showban, ami előtt beültek a műsor keretein belül egy kis stúdióba és beszéltek a kedvenc turnén szerzett élményükről. Louis elárulta, azokat a pillanatokat szerette a legjobban, amikor a testőröket szórakoztatták két munka között, például ellopták a turnébusz kulcsát, vagy golfkocsikkal száguldottak végig a parkolón kezdés előtt tíz perccel. (ezeket a pillanatokat a This is Us filmben is láthatjuk, szerk. megj.)

A fellépés után Louis kiírta Twitterre, hogy olvasta a sok pozitív és támogató megjegyzést és nagyon hálás neki, ezek után pedig másnap reggel találták meg a rajongók és lesifotósok New York utcáin, amint épp a MorningMashUp rádiósinterjújára tart barátjával, amit ezen a linken tudtok meghallgatni, itt pedig meg tudjátok nézni. A hat perces beszélgetésből kiderül, hogy Louis szerint a Karaoke nem egy különleges dolog, ha énekes az ember, illetve szóba került a korábban említett golfkocsis szitu is, miszerint Ők nem lopták a kocsikat, csak kölcsönvették. Ezt egy játék követte, miszerint Louis kapott három szót, amit fél perc alatt kellett utána körülírnia Aokinak, akinek ki kellett találnia a szavakat. Háromból kettő sikerült nekik, szóval nincs okuk a panaszra.

Az interjúzás azonban itt nem ért véget, a fiúk meglátogatták a 923amp stúdiót is, amit élőben közvetítettek Facebookon, ezen a linken újranézhetitek!

A srácok tegnap azt is bejelentették, hogy fel fognak lépni slágerükkel az Ultra Music Fesztiválon, ami Március 24-26 között kerül megrendezésre Miamiban.

C3Etj6eUEAAKcra.jpg C3EtUFKVcAAm-NQ.jpg C3CCDg_UUAEqWQA.jpg C3CHk14UAAACu1P.jpg C3CQUonVIAAY4HM.jpg C3CajVWUUAE0PJ3.jpg

» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > JANUÁR 25 – LOUIS ÚTON AZ INTERJÚJÁRA, NEW YORK
» EGYÉB > RAJONGÓKKAL > 2017 > JANUÁR 25 – LOUIS RAJONGÓKKAL A STÚDIÓ ELŐTT, NEW YORK
» MEGJELENÉSEK > 2017 > JANUÁR 25 – LOUIS ÉS STEVE AOKI A MUSIC CHOICE SZŐNYEGÉN, NEW YORK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük