One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis interjú + új oldal

Az énekes tegnap este adott rádióinterjút, melyben sok minden szóba került, valamint a banda létrehozta az 5. album honlapját, amiben híreket lehet kutatni!

Louis Tomlinson, a banda legidősebb tagja tegnap este adott interjút a rajongók nagy örömére. Az interjú javarészt az új albumról szólt, ismét szóba került a megjelenési dátum, ami azonos Justin Bieber albumának premierjével.

“Nem hiszem, hogy a fiúkkal babonásak lennénk. Ez egyike azoknak a babonáknak, hogy Péntek 13-a aggódásra ad okot! Mindig lesz egy művész, akivel szembe kell szállni.” – mondta el véleményét a dologról.

Zaynről is esett szó, az ex-bandatag márciusban hagyta ott a bandát, több, mint fél éve. Louis a következőket mondta el a dologról.

“Mindig nehéz, mikor elvesztesz valakit magad mellől. Pozitívan jöttünk ki belőle a végén, mert mi négyen úgy akartuk. Szerintem Zayn egyszerűen csak kiszeretett a zenéből.”

A szünet se maradhatott ki a beszélgetésből, Louis-t az X-faktorban való mentorálásról is kérdezték.

“Hogy őszinte legyek szerintem egyikünk sem tervez előre, inkább a felvételekre koncentrálunk. Igen, a mentorálás valami olyasmi, ami foglalkoztat, de még nincs a terveim között.”

Az új album, nevén Made in the A.M. tizenegy nap múlva, November 13-án jelenik meg, de ma már pár szerencsés amerikai rajongó végighallgathatja a dalokat, amik rajta vannak. A riporter nem félt kérdezni a Perfectről és Louis kedvenc daláról sem. Az énekes elárulta, számára a legközelebb a Love You Goodbye áll, mert saját érzelmeiből táplálkozik a dal.

“Rád van bízva az értelmezése!” – fejtette ki véleményét, mikor megkérdezték, hogy a Perfect Taylor Swiftről szól-e, majd folytatta – “Úgy érzem, hogy a Love You Goodbye a kedvencem, mert abba vannak benne leginkább az érzéseim.”

Az új albumról egyébként exkluzív információkat is fogunk kapni a napokban, ehhez külön oldalt is létrehoztak, amit ezen a linken meg lehet tekinteni. De hogy ne legyen könnyű dolga a népnek, az oldal egy szobába repít bennünket, ahova minden nap elrejtenek egy kis hírmorzsát. Ki akar kincsvadászatra menni?

Megjegyzés: A lentebb található rádiós hangfelvétel nem a fentebb említett interjú, azonban abban is hasonló témákat érintenek, így egybe tettem őket.

Honlap üdvözlö videója

Interjú

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük