One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis ismét Londonban

Louis visszatért Londonba a tegnapi nap folyamán, New Yorkban való távozásáról készült pár lesifotó, azonban a Heathrow reptérről egyenlőre nem igazán. Ugyanez igaz a rajongói képekre, annak ellenére, hogy rengetegen voltak ismét a híresség közelében. Egy rajongó ezt mesélte a történtekről:

Louis azt mondta, hogy nem akar megállni képeket készíteni a repülőtéren többé a rajongókkal. Azt mondta szerinte ennek az egésznek privátnak kéne lennie és nem akarja, hogy az emberek ide jöjjenek. Bocsánatot kértünk azért, hogy mi is ott voltunk, Ő pedig azt mondta, hogy ez nem a mi hibánk, csak terjesszük ezt, hogy az emberek megértsék ezt és abbahagyják a tolongást a reptéren.

Nem csak Tomlinson utazott egyébként, Niallt tegnap este már egy Coldplay koncerten látták James Cordennel, Pasadena városában, ami Kaliforniában található. Zayn sincs már Tahitiben, tegnap visszatért Gigivel Los Angelesbe. Harry is ott van, egy stábtag pedig elárulta, hogy a minap mindenkinek vett egy-egy süteményt az énekes, aki a filmben szerepel vagy a film elkészítésén dolgozik.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük