One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis ismét projektbe kezdett

A Cinderella Ballhoz hasonló rendezvényben segédkezik a Prizeonál, most a Legjobb Karácsonyodat hirdeti az énekes egy kis adományért cserébe.

A szabályok ugyanazok, mint a Cinderella Ballnál – ha segíted a Believe in Magic alapítványt, esélyes leszel megnyerni a Legjobb Karácsonyod a One Directionnel. Adományozni itt tudsz, lejjebb pedig Louis levelét olvashatod!

Hali Srácok, itt Louis!
Itt az ideje még érdekesebbé tenni a közelgő Karácsonyt… és Varázslatosabbá!
Már láttuk a bámulatos hatását annak, amikor együtt tudunk dolgozni. A srácok és én most visszatértünk a Prizeohoz, hogy felhívjuk a figyelmet és nagyon értékes adományt gyűjtsünk az alapítványnak, ami közel áll a szívemhez, a Believe in Magicnak! Believe in Magic egy alapítvány, amit a fiúkkal majdnem olyan régóta támogatunk, mint a banda létrejöttének ideje, és a segítségetekkel egy hatalmas változást érhetünk el!
Mostanra már tudjátok, hogy ha segítetek nekem támogatni a Believe in Magic-t, esélyessé válsz egy utazásra, hogy találkozz velem és a fiúkkal karácsonykor – kérlek végy egy pillantást a lap jobb oldalára a működésükről, hogy segítsd szétszórni a varázslatot a komolyan és gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyerekek életébe.
Mi mind képesek vagyunk segíteni, hogy egy HATALMAS csodát tegyünk Karácsonykor! Kérlek adományozz és esélyes leszel egy útra Londonba idén Karácsonykor, egy barátoddal és egy gyámmal, hogy találkozz velem és a srácokkal egy titkos helyen, Decemberben! Elrepítünk a világ bármely tájáról!

Tudod, mi következik most. Tekerj lejjebb hogy láthass néhány fantasztikus jutalmat, amit megnyerhetsz az adományoddal és csatlakozz az esélyesekhez!

Hamarosan találkozunk! Kérlek segíts nekünk felhívni a figyelmet a kampányra egy #1DBestChristmasEver tweettel!
Nagyon szépen köszönöm és korai Boldog Karácsonyt kívánunk a srácokkal!

The prize

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük