One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis jótékonykodik 2.

Korábban írtam nektek a Cinderella Ballról, aminek házigazdája Louis lesz Augusztus 10-én. Úgy tűnik, ebben nem merül ki a jótékonykodás, az énekes további ajánlatokat tett a rajongóknak annak érdekében, hogy pénzt gyűjtsenek a Believe in Magic szervezetnek.

Sziasztok srácok, itt Louis!

Rengeteg bámulatos hatást értünk el eddig, mikor összedolgoztunk. Most a srácok és én visszatértünk Prizeroba,hogy felhívjuk a figyelmet és adományt gyűjtsünk egy olyan szervezetnek, ami nagyon közel áll a szívemhez, a Believe in Magic-nak.

Mostanra már tudhatjátok, hogyha segítetek nekem adományt gyűjteni a Believe in Magicnak, nyerhettek egy utazást, hogy találkozzatok velem és a srácokkal – kérlek olvassatok utána a szervezet munkájának, hogy segítsük a varázslatot, hogy életet adjon a komoly és véges betegségben szenvedő gyerekeknek.

Segíthetünk!Adományozz, és bekerülsz az esélyesek közé, hogy te, egy barátod és egy gardedámod Londonba utazzatok és találkozzatok velem és a srácokkal a backstageben és megnézzétek a koncertünket az O2 arénában szeptember 26-án! Elrepítünk téged a világ bármely tájáról!

Tied a következő lépés! Tekerj lejjebb, hogy lásd milyen jutalmakat kaphatsz, ha adományozol és nyersz.

Valamelyikőtökkel hamarosan találkozunk!

Hatalmas köszönet,
Louis

Adományozni ITT lehet, illetve további információkat is itt találtok. Higgyetek a mágiában a One Directionnel, és segítsetek azoknak, akiknek kell a varázslat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük