One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis nagykövet lett!

Louis Tomlinson boldogan fogadta el idén először a felkérést, hogy legyen Nagykövet a Yorkshire Gyerekek Bátorsága Díjaknak. Ez a díj az énekes szülőföldjének egyik kiemelkedő elismerése, azok a gyerekek és tinédzserek kapnak ilyen díjat, akik nehézségekkel születtek de mindig harcolnak és hősként fekszenek le aludni, mert tudják, aznap is mindent megtettek az életben maradásért.

A díj azért is érdekes, mert bárkit lehet nevezni rá a térségben, aki tényleg bátorságáról híres a barátai és ismerősei között.  A díj nagykövetei közé csatlakozott Louis is, akik pénzzel támogatják, hogy ez a rendezvény és a díj létrejöhessen.

Gyerekek és Yorkshire! A két szívemhez legközelebb álló dolog! Nagyon könnyű volt rábólintani erre mikor felkértek hogy legyek nagykövet az idei Yorkshire-i Gyerekek Bátorsága Díjaknak. Amit ezek a gyerekek véghez visznek kivételesek és alig várom, hogy megünnepelhessem a bátorságukat, nagylelkűségüket, önzetlenségüket és merészségüket is. – nyilatkozta Louis a nevezés kapcsán.

A rendezvényre Október 14-én kerül sor, amire valószínűleg Louis is hivatalos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük