One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis promotálni kezdett

A Just Hold On főszereplésével kezdett el az énekes Los Angelesben interjúkra és egyéb műsorokba járni barátjával, Steve Aokival, hogy reklámozzák az új slágert. A tegnapi nap folyamán rengeteg képet és információt kaptunk, amiket most összegzek nektek, minden fontos tudnivalóval!

Az interjú-áradat a Radio Disneyvel kezdődött, ahol kiderült, hogy Louis és Steve hogyan találkoztak – Twitteren. Emellett Louis azt is elmondta, szerinte milyen jelentéssel is bír a Just Hold On.

Annak ellenére, hogy pofára esel, még ha a legmenőbb ember is vagy, keresed a jót magad körül. Mindegy, milyen időszakon is mész keresztül, legyen bármilyen nehéz, rendben leszel, pozitívnak kell lenni és nem szabad kínozni magad, akkor jobban fogod érezni magad.

Louis a Disneynél azt is elárulta, hogy eleinte nehézkes volt a dalszerzés, mert Steve és Ő különböző stílusban dolgoztak, de végül összejött a dal és elég gyorsan ahhoz képest, hogy akkor kezdték a közös munkát. Végezetül pedig egy kis videó is előkerült az interjú után, amiben poénosan búcsúzkodik a duó. (A videót itt megnézheted)

Aoki: Louis Tomlinson!
Louis: …Ok nélkül táncol!

A következő állomás a Sirius XM volt, ahol továbbra is a dal volt a középpontban, azonban szóba került Zayn is és Louis örömmel mesélt volt társáról.

Eljutottunk arra a pontra, amikor örülni tudunk a másik sikerének. Fura érzés, de jó. Sokat beszélgettünk mostanában Zaynnel, és eljutottunk arra a pontra, hogy nem is tudom, őszintén tudunk örülni egymásnak. Persze, történtek dolgok a múltban, de… ja, most minden rendben. Az első dala totális áttörés volt, az egy remek dal! Szóval minden szép és jó.

Itt is szóba került a találkozás Aokival, itt már Louis azt is elárulta, hogy először élőben Las Vegasban találkoztak, amikor Louis a barátaival elment bulizni és Steve ott lépett fel, utána pedig két hónapra rá kezdtek együtt dolgozni. Szóba került Freddie is, Louis büszkén újságolta, hogy 21.-én lesz egy éves és elárulta, annak ellenére, hogy imádja a fiát, nem róla ír dalokat.

Nem hiszem, hogy a gyerekvállalás megváltoztatta volna a dalszerzési szokásaimat, mármint, a dalok nem róla szólnak, nyilván szeretem a fiamat, de inkább személyiségileg változtam, mint a munkámban. Szeretném azt mondani, hogy érettebb lettem, még ha ez nem is igaz.

Louis azt is elárulta, hogy Freddienek altatódalokat szokott játszani, illetve szerzett is már párat.

Tudod mit, előfordult már, igen, de kizárt dolog, hogy nyilvánosságra hozzam őket. 

És hogy mi a helyzet a többi gyerekkel?

Nem vagyok a megszállottja ennek, a jövőben természetesen szeretnék még gyerekeket, de jelenleg Freddievel próbálok foglalkozni, szóval…

…A rajongóimmal mindig udvarias vagyok, de a fiammal töltött idő számomra értékes, szóval eléggé harapós vagyok, ha meg akarnak zavarni a Freddievel töltött időmben. Néha irritálóak a lesifotósok, de ez a munkámmal jár, néha elhagyják a szavak a számat, mint a TMZ-nél a múltkor. – mesélte az énekes.

Louis az interjúban azt is elmondta, nagyon jó kapcsolat alakult ki közte és Steve között, de nem biztos, hogy a jövőben is együtt fognak majd dolgozni. Steve azt is elárulta, úgy érzi, hogy a Directionerek adoptálták őt és befogadták a világukba, ami jól esik neki. Tomlinson hozzátette, a rajongók tudják, hogyan kell egy dalt promotálni, szóval egyáltalán nem érte váratlanul az, amit az emberek tettek ezzel a dallal, míg Stevenek sokkoló volt, annak ellenére, hogy Louis figyelmeztette még a kiadás előtt.

Néha – mint minden ember a világon, – érezhetem, hogy a rajongók kicsit túlnőnek rajtam, de könnyű ezt kezelni, próbálom nem komolyan venni az életet és elég szerencsés helyzetben vagyok, egy nagyon hűséges és csodás rajongótáborom van…

Ez őrület! Ahogy mondtam már korábban is, ez egy nehéz folyamat a számomra, mert gyors! Megjelentettük a dalt az X-faktorban és még aznap este a dal elkezdett fel és fel és feljebb kerülni a toplistákon és első lett iTuneson és minden országban és a rajongók mind kivették a részüket ebből és ott voltak Louisnak támaszként és ez a hadsereg és ezek a harcosok nagyon küzdöttek ezért a dalért. – tette hozzá Aoki.

Az interjúk után a duó azt is bejelentette, hogy 24.-én fel fognak lépni Jimmy Kimmel műsorában, ezt pedig este egy házibuli keretein belül ünnepelték meg.

    C2bFprkUUAAhjG0.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük