One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis rajongók és Danielle társaságában

Az énekes a napokban rajongókkal és Danielle Campbell-el vette körül magát, tegnap a lány családja is csatlakozott a két fiatalhoz.

Egyre inkább tűnik úgy, hogy a két híresség között több van, mint barátság. Louis és Danielle a napokban együtt töltötték az időt, a lány még a tetováló szalonba is elkísérte a hamarosan 24 éves fiút. Eddig a barátság mellett döntött mindenki, ha szóba kerültek a fiatalok, tegnap óta viszont ismét mennek a találgatások, hogy pontosan mennyire szoros is az Ő kapcsolatuk.

A gerlepár tegnap együtt vacsorázott Danielle családjával Chicagóban a Kama Indian Bistróban, majd felfrissülésként elmentek fagyizni az Oberweis névre keresztelt fagyizóba. Az utóbbi helyen Louis hátulról átkarolta a lány és puszikkal hintette be az arcát, míg vártak a rendelésükre, aztán mindkét híresség a rajongók felé fordult, akikkel végül készítettek pár képet.

Louisnak egyébként semmi magánélete nincsen, de látszólag nem is bánja a dolgot. Szívesen fotózkodik rajongókkal, a tegnapi nap folyamán egy benzinkúton kapta el egy egész csoport.

Harryt Londonban látták a napokban, tegnap Markkal dolgozott együtt, de nem árulták el, hogy min. Remélhetőleg az új kislemez, a History klipjén dolgoztak, mivel rengetegen várják a kisfilmet – köztük én is. Liam szintén Londonban van a családjával, ahogy Niall is a rokonokkal tölti szabad idejét, Írországban.

CWuaOzbUAAEIaXN CWvJn8zWsAAALaz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük