One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louist letartóztatták

Eljárás indult Louis ellen Péntek este, amikor is Las Vegasból érkezett vissza Los Angelesbe Eleanor Calder társaságában. A párról  már egy ideje terjeng a pletyka, miszerint ismét egymásra találtak két év után, így nem csoda, hogy rengeteg lesifotós volt a nyomukban a reptéren. (VIDEÓ A VEREKEDÉSRŐL ITT)

A sok fotós természetesen nyomult, teret nem engedtek a hírességeknek, emellett többször lökdösték Eleanort, hogy Louishoz férhessenek, így már alapból mérgesen indultak el a kijárat felé. Szemtanúk szerint Eleanor is szépen kérte az egyik fotóst, hogy hagyja abba a fényképezést, Louis pedig később ugyanerre a paparazzóra szólt rá, hogy ne nyomja a képébe a kameráját.

Végül Tomlinson a “támadás a legjobb védekezés” módszer mellett döntött, amikor Eleanorra három másik lesifotós is rászállt a sok provokáló beszélgetés után, ekkor léptek közbe a biztonságiak, végül a rendőrök is. Louist testi sértésért csukták le, míg Eleanor és a fotósok szabadon és büntetlenül távozhattak.

A fotós provokálta és kezdeményezte a verekedést Louisval. Amíg a verekedés zajlott, három másik fotós a barátnőjére támadt, Louis pedig Eleanor segítségére sietett. – nyilatkozta Louis ügyvédje, Martin Singer a történteket.

Louist 20 000 dollár pénzbírságra ítélték kezdőlegesen, amit végül nem fizetett ki és anélkül távozott a rendőrségről. Az ügyről Március 29-én fognak dönteni, akkor lesz a tárgyalás. Sem a fotósok, sem Eleanor nem nyilatkoztak, Caldert még Louisval való viszonyáról is kérdezték, de nem volt hajlandó válaszolni semmire sem.

6 Comments on “Louist letartóztatták

  1. Az ilyen emberek esküszöm betegek… Remélem Eleanor jól van, Louis pedig remélem hogy a lehető legjobban fog kijönni ebből a borzalmas helyzetből. Testőr nem volt velük?

  2. Én szeretem Louist tényleg, és igaza volt, de valaki nyugtasson meg, hogy rosszul láttam, és nem egy nőt rántott a földre!

    1. Ez a “leránt a földre” kicsit erős, a videón jól látszik, hogy próbál segíteni Eleanornak és a fotósban megbotlik, így mindketten földre esnek, csak Louisnak nagyobb szerencséje volt és nem sérült meg az esésben. De igen, a fotós lány volt. Illetve akik rátámadtak Eleanorra szintén lányok voltak, ott a barátnőjéről lökte le a csajokat, de egyikre se emelt kezet. A videóban továbbá hallani, hogy Louisnak fogalma sincs, mi történik, tehát az állítólagos kezdeményező sem Ő volt. “Mi a halál folyik itt? Valaki segítene?!”
      Szóval megnyugtatlak, rosszul láttad, Louis nem rántott le egy lányt se a földre. :)

    1. Valószínűleg pénzbírságot kap majd, de az előkerült videó arról tanúskodik, hogy a verekedést nem Ő kezdte, így börtönbe nem fog kerülni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük