One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Manchester (2. nap)

A fiúk Manchesterben nyújtottak remek alakítást tegnap este, ahol Louis fejbe lőtte magát, Anne pedig elmondta, mennyire büszke a fiára.

Manchester tegnap látta utoljára a bandát az OTRA keretein belül, de elégedetten távoztak a koncert után, hiszen minden volt ott, aminek lennie kellett. Még a színfalak mögött a fiúk készítettek pár fotót a rajongókkal, majd a színpadon folytatták a jókedvük csillogtatását. A Girl Almighty eléneklésénél Harry térdre ereszkedett a rajongók előtt, ami egy többször is visszatérő sorra utal a dalban, míg a beszélgetéseknél süketet játszott – a srácok olyan lányokat köszöntöttek fel és énekelték a Happy Birthdayt, akiknek nem értették a nevét, végül sikerült rájönniük az Amy, Lisa és Trevor után a lányok neveit.

Louis a Steal My Girl dalszövegét rontotta el, mikor a szólója volt, az első versszakot kezdte el énekelni, de Liam hamar ráébresztette barátját, hogy valami nem oké. Louis úgy reagálta le a dolgot, hogy kezével fegyvert formálva fejbe lőtte magát, de hát a műsornak folytatódnia kell.

Liam megízlelte, milyen, ha tökön ütnek a színpadon, amitől szegény inkább a fekvés mellett döntött. Harry már többször is érezte a törődést, most Liam kapta meg Louisnak köszönhetően ezt a kedves gesztust, mikor a mikrofonjával ágyékon ütötte a társát – kicsit talán túl erősen.

Videók még nem kerültek elő, képekből is igen kevés, ezeket a ma este/holnapi nap folyamán hozom.

  

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > OKTÓBER 4 – PHONES 4U ARÉNA, MANCHESTER, UK – 2. NAP
» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > OKTÓBER 4 – PHONES 4U ARÉNA, MANCHESTER (SZÍNFALAK MÖGÖTT)

VideókVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük