One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Megérkezett a JHO klipje

A Just Hold On videoklipjének megjelenését tegnap jelentette be Steve Aoki, ma délután négy órakor pedig már az egész világon elérhetővé vált a kisfilm. A szomorú tény, hogy Louis nem szerepel benne, holott Steve igen, sokakat elborzasztott, azonban a klip maga a legtöbb embert kárpótolta.

A kisfilm az Ultra Music támogatásával készült és már közel kétszázezer megtekintésnél jár. A rajongók többsége úgy gondolja, hogy míg a dal maga Louis édesanyjáról, addig a klip Harryről és róla, vagyis a Larryről szól a kék és zöld domináns színek (szemszínük, mikrofonjuk stb.), illetve a rengeteg kalandos és bolondos jelenetek miatt. Azok, akik nem hívői a tiltott szerelemnek szintén úgy vélik, hogy habár Louis személyesen nincs benne a filmben, végig érezhető a jelenléte.

Az egész videó nézése közben végig Louist láttam magam előtt. Tuti Ő is ezt csinálná és megmutatja nekünk, hogyan képzeli el az életet: ne vegyél semmit túl komolyan, szórakozz, ne aggódj feleslegesen, utazz és ismerd meg a világot, ami körülötted van. :) – írta az egyik kommentelő a videó alá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük