One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Megjelenések, lesifotók, bulik

Sok minden történt a tegnapi, illetve mai nap folyamán. Niall tegnap golfozni ment, amiről snapchaten küldött pár képet a rajongóinak, Harry pedig napközben a Café Habana, este pedig Tom Hull szülinapi bulijának vendége volt, amit Ysabelben rendeztek meg.

Louis nem került a szemek elé tegnap, viszont a tegnapelőtti randijáról Danielle Campbell-lel kaptunk még pár képet, látható, hogy Oli és Louis testőre is jelen voltak, azonban ők az éttermen kívül töltötték a perceket.

Emellett megjelent a minap Juicy J és Wiz Khalifa egyik új dala, a You, melyben Liam is közreműködött. Ezek után jöttek a híresztelések, miszerint a három hónappal ezelőtt elénekelgetett dala, amiről kis ízelítőt az instagramon osztott meg a rajongóival, hamarosan kislemezként is ki lesz adva, csak Liam előadásában. Az énekes ezt a pletykát a következőképpen kezelte le:

Azt hallottam hogy van egy kislemezem, azta, ez meglepett, hogy valakiknek megfordul a fejében, hogy egy egyszeri pénz hozó demót írtam valakivel. Gondolom jobban kéne védenem a munkálataimat… Még csak nem is engedik manapság, hogy befejezd. Csak a tisztánlátás végett, nincs kislemezem, amit hallottatok egy egyszerű valami, amit összedobtam egy hétvége alatt, lol! 

A Juicy J dalt ezen a linken meghallgathatjátok!

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük