One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Megjelenések, megjelenések mindenhol

Sajnos nem dalok, hanem srácok jelennek meg itt-ott a közeljövőben, illetve jelentek meg a tegnapi nap folyamán, más-más formában. Zayn Gigi Hadid társaságában lett lencsevégre kapva Los Angelesben, akik mindketten Zayn új cipőkollekciójából választottak lábbelit maguknak.

Eközben Niall meghirdetett egy versenyt a BBC Radio instagramján keresztül (videó itt), ami sajnos Magyarországot nem vonja bele, csak az Egyesült Királyságot – történetet kell írni és azt elküldeni a rádiónak, a nyertes elmehet Niall fellépésére, amire Február 16.-án kerül sor az 500 Words fináléjának keretein belül, Londonban.

Harry kapcsán is érkezett bejelentés, miszerint nagy valószínűséggel meg fog jelenni a holnap tartandó Newport Beach Film Fesztiválon, ennek oka pedig az, hogy ő lett az egyik idei “nyertes”, akit elismernek az eseményen, a 10 Brits to Watch, vagyis a 10 brit, akit nézni kell kategórián belül.

Louisról egy régi-új kép jelent meg a Fabulous magazinnak készített 2013-2014-es fotósorozatból. A képeket megtekinthetitek a galériában, az eseményeket az oldalsó modulban rögzítettem.

C4GeegfUMAAvEuv.jpg     C4Eb6QPWYAEe_eb.jpg

PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > FEBRUÁR 7 – ZAYN ÉS GIGI AZ UTCÁN, LA
FOTÓSOROZATOK > 2014 > FABULOUS PHOTOSHOOT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük