One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Megjelent a BeFoUr + egyéb hírek

Alig egy hét van a Mind of Mine album megjelenéséig, Zayn mégsem hagy minket zene nélkül – ma hajnalban rakta fel YouTube fiókjára a BeFoUr szerzeményét, melynek magyar és angol feliratát is hamarosan hozom – olyan hat óra fele.

Harry élvezi az Amerikában töltött időt, tegnap is kimozdult és elment ebédelni Beverly Hillsben, ezúttal a barátaival. Az ebéd után egy csapat rajongó is találkozhatott vele, majd miután mindenkinek köszönt, egy ezüst színű autóval tovaszállt – amivel csoda folytán megengedett területen parkolt (oké, ez gonosz volt, de nem hagyhattam ki). Az énekes egy fehér pólót és a megszokott felszerelését választotta, azonban szemén egy Saint Laurent SL 98 California napszemüveg ékeskedett, cirka 94 598 Ft-ért.

Liam eközben tetoválást csináltatott, méghozzá nem is kicsit! Az egész bal (?) alkarját befedi a még csak félig kész tetoválás, mely egy óraszerkezetet ábrázol. Emellett állítólag az egyik, már kész tetoválását javította, de még nem tudni, melyiket. Az új tetkóról képet itt tekinthettek meg!

Niall golfozni ment, és egy szelfi mellett jegyezte meg, hogy elég hideg az idő. Nos, Londonban valóban, azonban nem feledkezett meg St. Patric napjáról sem, és megünnepelte az ír hagyományok szerint egy korsó sörrel ezt a napot.

Louisról nem érkezett hír, de remélhetőleg Ő is jól van Londonban, hiszen most a családjával tölti az időt.

DALSZÖVEG // MAGYAR DALSZÖVEG // MEGHALLGATOM

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük