One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
megjelent a Perfect + interjú

A klip itteni idő szerint hajnali egykor jelent meg, emellett Liam is hazakerült a kórházból, már sokkal jobban érzi magát – Harry beszélt a tegnap történtekről a BBC-nek!

Tegnap több minden is bejelentésre került, többek között, hogy ma délben érkezik a klip, illetve az is, hogy az aznapi koncert elmarad. A rajongók nem tudták, hogy sírjanak-e, vagy örüljenek, most viszont szabad a tánc az új dalra – Harry bejelentette, hogy pénteken megtartják az elnapolt műsort.

Túl későn történt meg, próbáltunk felmenni a színpadra, aztán hirtelen lehetetlen volt. Liam nagyon, nagyon rosszul érezte magát, és hogy őszinte legyek, szerencsésnek érezzük magunkat, hogy eddig még nem jutottunk odáig, hogy lemondjunk egy koncertet. Persze nyilvánvalóan, mindannyian csalódottak vagyunk, és mindenkitől nagyon, nagyon nagy bocsánatot szeretnénk kérni, aki ott volt.

Liam is elmondta, hogy már sokkal jobban van, haza is tért, és alig várja, hogy ma este ismét felléphessen, a hirtelen jött rosszullét olyan gyorsan ment, ahogyan jött.

Nagyon sajnálom, hogy csalódást okoztam tegnap este. Most már jobban vagyok. Nagyon remélem, hogy mindenki eltud jönni Pénteken az elnapolt koncertre! Nagyon köszönöm az összes trendet és kedves üzenetet, srácok, amit ti tettetek velem, valóban megmutatja, mennyire bámulatosak is vagytok! Ahogy mondtam, sokkal jobban érzem magam és alig várom, hogy fellépjek és kárpótoljak mindenkit később!

És végezetül pedig itt van a várva várt klip is, amit délre ígértek, de valószínűleg az este lefújása miatt éjszaka jelentették meg, emellett kaptunk hozzá pár színfalak mögötti képet is!

CR2BbtRU8AA9znP.jpg CR2BmqHUcAICG0f.jpg CR2CbXjUwAE7eQy.jpg CR2CbYBUEAAAom7.jpg

MEGNÉZEM A KÉPEKET // DALSZÖVEG // MAGYAR DALSZÖVEG

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük