One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Megjelent Liam klipje

Tegnap este hatkor kellett volna megjelennie a Strip that Downnak, helyette reggel hatkor tették fel a kisfilmet, melyben láthatjuk Liamet táncolni és mosolyogni is.

Ahogy az előzetesben láthattuk, Liam Harryvel ellentétben nem szabadtéren forgatott, hanem stúdióban, ennek ellenére is szép lett a végeredmény – legalább is sokan így gondolják. A klip megjelenése után egy Kérdezz-Felelek is készült az énekessel Londonban, amit New Yorkban is közvetítettek a nyerteseknek (korábban említettem már a nyereményjátékot). Az élő beszélgetés során elmondta Liam, hogy nagyon más egyedül lenni a színpadon, de most már idejének látta a saját anyagát kiadatni, csak úgy, mint a többiek. Hozzátette, lustának érzi magát azért, hogy Ő lett az utolsó és egy gyönyörű módon próbálják ki önmagukat a srácok, hiszen jó nézni azt, amit csinálnak – élve Liam szavaival.

 

Ami még kiderült:

 • Liam próbált játékos lenni a Strip that Down dalával, nincs mély jelentése, valamint a táncolást is erre alapozta, hogy “jó móka”.
 • A “used to be in 1D – now I’m free” sorait úgy értette az énekes, hogy eddig egy adott stílusban maradt zene terén, amit élvezett és szereti is, a bandából sem lépett ki, ugyanakkor most képes más zenei rétegeket is felfedezni, ami szabadság érzettel tölti őt el. Hozzátette, a többi tag is ezt csinálja és nagyon örül nekik, valamint úgy gondolja, a szünet pont ezért szórakoztató.
 • Az első élő fellépésekor nagyon félt és hirtelen bonyolultabb lett számára a dal eléneklése is, a fellépés után pedig nem tudta, hogy jól csinálta-e azt, amit.
 • A banda korában is sok szóló jelenet volt a videoklipekben, így nem érezte magányosnak magát a forgatáskor, nagyon jól szórakozott.
 • Tervezi, hogy élőben is fellép Quavoval, aki közreműködött a dalban, illetve a forgatáskor Ő is sokszor poénkodott, a klipben lehet hallani a “nyögéseit”.
 • Liam sokkal magabiztosabbnak érzi magát, ha egyedül jelentet meg dalt, emellett nincs rajta akkora nyomás és mivel a “nulláról indul”, így képes volt a zeneszerzést úgy élvezni, mint régen, ugyanis a bandában egy idő után már nem volt képes annyira elengedni magát.
 • Ha visszamehetne a múltva visszafordítani valamit, akkor a frizuáival kezdené.
 • Szerinte a tökéletes album akkor készül el, ha belegondolsz, mit gondolsz magaddal kapcsolatban, mit gondolnak az emberek rólad és mi a középút. Ha megtalálod az útat, garantált sikered lesz.
 • Az előbb említett elmélet alapján Liam kijelentette, hogy az albumon lévő dalok stílusa váltakozó és a legtöbb dalt az évek során írta szabad perceiben, amiket soha nem adott ki a kezéből.
 • Lesz egy Zedd dal is.
 • Eddig mindig csak ugrándozott és szabadon táncolt koncerteken, így amikor elkezdték neki mutatni a koreográfiát, azt se tudta, merre nézzen, de jól érezte magát a tánc tanulása közben is.
 • Nem mondaná, hogy könnyű volt dalokat írni az albumra, de határozottan szórakoztató volt. A legnehezebb része az volt, hogy kiválassza a végső darabokat a korongra (hozzátette, a bandában is ez volt a legnehezebb döntés).
 • Gondolkodott már a színészkedésen, szerinte élvezetes lehet.
 • Az apaságban eddig a lefekvési időt szereti a legjobban, illetve imádja a fia mosolyát, állítása szerint olyan, mint az anyjáé. Elmondta továbbá, hogy barna a csöppség szeme (mondjuk ez nem volt meglepő).
 • A kedvenc táblája koncertől egy női alak, aminek Liam arca van, mert ez megmutatta neki, hogy nézne ki lányként és bebiztosította arról, hogy sose növessze meg a haját.

 

A videót megnézhetitek a lenti videóban, a végén a klip is be van vágva. Nektek bejön?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük