One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam szólóba kezd

Az énekes ma bejelentette hivatalos közösségi oldalain, hogy lemezszerződést kötött és kész kiadni első szóló lemezét.

Nagyon boldog vagyok hogy leszerződhettem az új lemezcégemmel, a Capitol Records-val. Bámulatos történelmük van művészek terén, remélem követni tudom elődeim nyomait. A One Direction mindig az otthonom és a családom lesz, de nagyon izgatott vagyok, mit hoz majd a következő fejezet.

A világ megőrült, jogosan, ugyanis most nem tudni, hogy mi lesz a bandával. Liam azzal is összezavarta a rajongókat, hogy Twitter oldalán a 1/4 leírását megváltoztatta saját nevére, illetve már nem a banda oldalára invitál bennünket, hanem saját weblapjára, ami ma nyitotta meg kapuit az érdeklődők számára. Ugyanakkor Facebook oldalán borítóképnek a banda egyik fotósorozatából választott.

Még senki sem szólt hozzá a történtekhez, így nagy a kétségbeesés, sokan dühösek a tagokra, amiért megígérték és mégis szétesik a zenekar, mások gyászolnak, és akad, aki még mindig hisz abban, hogy ez nem a vég. Annyi biztos, hogy hamarosan Liam szerződésével kapcsolatban kapunk majd pár információt, alig várom, hogy kiderüljön a teljes igazság.

Egyébként nem ez az első ilyen hír, korábban Harry is leszerződött egy másik ügynökséghez, a Columbiához, azonban Ő éneklés helyett a színészetbe kóstolt bele, míg Niall a SYCO mellett tette le ismét a voksot és golfügynökség irányításába kezdett.

Szerintetek megmarad a banda, vagy ez a One Direction vége?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük