One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Mégse Zayn nyert díjat!

Az énekes beleesett az Oscar díjhoz hasonló bakiban lett az áldozat, ugyanis a kihírdetett Legjobb Videoklip díj végül nem neki, hanem a Fifth Harmonynak jár. Az iHeartRadio elnézést kért a kellemetlenségekért, ez viszont nem változtat a tényen, hogy a rajongók most nagyon ki vannak bukva.

Zayn is eléggé csalódott, de egyáltalán nem haragszik. Bár szeretett volna nyerni és háláját egy videóban fejezte ki, amint megtörtént a kihírdetés, a díj ellenére is elégedett az életével.

A díjátadó szervezői azonban annyira rosszul érezték magukat a baki miatt, hogy hirtelenjében egy új kategóriát hoztak létre, a Legjobb Szóló Áttörő címmel, amiben Zaynt is jelölték és micsoda véletlen – hirtelenjében meg is nyerte.

A random összeállított névsor tartalmazta továbbá Camila Cabello, Niall Horan, Louis Tomlinson és Olivia O’Brian neveit is, utóbbi hölgyemény pedig nagyon királynak tartja, hogy egy olyan díjra volt esélyes, amiről senki nem tudott.

Hogy jövő évben már valódi kategóriaként indul-e ez a díj, ami kézzel sajnos nem fogható, arról a szervezők nem beszéltek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük