One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Megvannak a Brits jelöltek!

És természetesen idén is jelölték a srácokat egy kategóriában a szünet ellenére is. A banda a Legjobb brit videoklip díjra esélyes a History szerzeményük által, ami 2015. februárjában jelent meg és milliók szívét meghódította, többek között azért, mert régi emlékek dukálnak a nagyszerű zene mellé. Azonban nem csak Ők esélyesek a díjra, hanem ZAYN is a Pillowtalk slágerével.

Szavazni Twitteren lehet a #BRITVIDONEDIRECTION vagy a #BRITVIDZAYN hashtagekkel, naponta viszont csak egy szavazatot adhatnak le a rajongók.

Az esemény azonban nem csak azért érdekes, egyre több apró részlet jelenik meg Louis interjújából, amit a díjátadó hirdetésére vettek fel a szervezők. A visszaszámlálások mellett az énekes például elmondta, hogy szerinte Zayn tarolt a Pillowtalkkal, valamint hozzátette, örül annak, hogy mindenki támogat mindenkit a közös díjra való jelölés ellenére is.

Furcsa érzés lesz mindenkit látni magam körül, ugyanakkor jó érzés, hogy élőben támogathatjuk a másikat. – nyilatkozta, ezzel elhintve azt, hogy mind a négy srác és Zayn is meg fog jelenni a díjátadón.

Jó látni, hogy Zayn és a banda tagjai mind támogatják a másikat és nincs köztük ellenségeskedés, akárki is nyer, mi örülni fogunk neki. Talán meg lesz hosszú idő után az első közös megjelenés?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük