One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Mennyire ismerik a 1D-t?

Az tény, hogy tinédzserek körében nagyon sokan egyből sikításba kezdenek kedvencük láttán, de mi a helyzet az idősebbekkel?

Mert hiszen, Amerika nagy részét még mindig ők teszik ki, és habár a Drag Me Down sikerei arra következtetnek, hogy nem csak fiatalok hallgatják őket, jó lenne tudni, hogy akkor még kik!
Épp ezért a Clevver TV egy kis felmérést végzett az utcán – képeken mutogatták a fiúkat és megkérdezték a járókelőket, hogy tudják-e, kik ők. Érdekes válaszok születtek, a legtöbben Harry Styles-t ismerték fel, de akadt olyan, aki csak a családnevet találta el és azt hitte, Gemmát látja (ez fájhat Harry!). Liamet színésznek, vagy üzletembernek hitték (egy lány megtippelte a bandát, csak a nevét nem tudta), Louis-t színésznek, komikusnak, Starbucks dolgozónak és rocksztárnak is hitték, Niall pedig inkább hasonlít egy focistára, mint énekesre – legalább is az emberek szerint! De mindegyik fiú megkapta a bókokat a lányoktól, miszerint helyesek és aranyosak, azt viszont senki se hitte el, hogy a One Direction tagjairól beszélünk!
Hmm, érdekes! Mindenesetre, a végeredmény akkor is elképesztő nem csak a DMD miatt – a Four album a héten 1 millió példányban kelt el az UK-ban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük