One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Mi ihlette Zaynt?

Még mindig több, mint hetven országban uralkodik ZAYN új albuma, a Mind of Mine, mely összesen 20 dalt ölel körül – kettő darab a Deluxe Editionben, kettő pedig a Target Exclusive lemezeken lelhető fel. Viszont akármelyik korongot is veszi meg az ember, mindegyiken megtalálja majd az Intermission: Flower névre keresztelt slágert, ami eredetileg arabul íródott.

A kapcsolata az apjával és egész családjával nagyon fontos neki, de főleg az apjával… A Flowert is az édesapja kultúrája ihlette. Csak felemelte a mikrofont és felvette az egészet élőben, egy szuszra… Aztán azt mondta nekem, hogy egy nagyon spirituális helyen volt, és hogy a mondást az egyik családtagja mondta neki, ami rá ragadt.

– mesélte a lemez producere, Malay Ho.

Zayn tegnap az iHeart Radio vendége volt, ahol több slágerét is előadta. A dalok után egy apró kérdést tett fel neki a műsorvezető, miszerint milyen érzés látni, hogy a rajongói vele mosolyognak. Zayn a következőket felelte:

Csodálatos. Szóval köszönöm, az egész ezek a srácok miatt volt, a siker és minden.

A fellépés előtt Gigi és még néhány barát együtt ünnepelt Zaynnel egy hotelben, majd mikor távoztak egy szívmelengető dolog történt. A tömeg elsodort egy lányt, aki Zayn miatt volt a helyszínen, az énekes pedig felsegítette őt és megkérdezte, hogy van, mielőtt tovább ment volna, természetesen Gigi is hamar a segítségére kelt a rajongónak, aki Zayn távozása után még a lánnyal maradt.
A fellépési videókat megtekinthetitek a teljes cikkben!

    

VideókVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük