One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Milwaukee

Harry zöld kezet, sajtkalapot és egy packers-zászlót hordott tegnap este, míg Louis és Liam ismételten csatát vívtak egymással a Milwaukee koncerten, Wisconsinban. 

Augusztus 25-én ismét nagy műsort hoztak össze a fiúk, és végre a Harry rajongóknak sem kell aggódniuk az énekesért – úgy tűnik visszatalált önmagához.

A packers focicsapat fényeiben tündökölt a nézőtér, Harry pedig a csapat zászlaját is felvette magára, miközben hangsúlyozta, örül annak, hogy olyan emberekkel lehet, akik ismernek egy jó focicsapatot. (Előző koncerten, Chicagóban pedig a Medvéket (Bears) említette, megjegyzem az a Packers ellenfele) Emellett sajtkalap is került a fejére, valamint egy zöld kéz is, és végig vigyorogta és táncolta a koncertet.

Niall is felszabadultabb volt, mint szokott, hiszen Liam és Louis – mint mindig – szórakoztak a maguk módján, locsolták egymást vízzel és spray-vel is, viszöont volt egy pillanat, mikor Niall is beszállt a mulatságba.

Emellett a mai nap folyamán Louis végre rávette magát arra, hogy a Twitteren megszokott üdvözlő szövegét átírja 1/5-ről 1/4-re, mely a One Direction tagok számát takarják. 5 hónap kellett hozzá, de már jönnek a cikkek Louis utálatáról Zayn felé.

Következő koncertjük Augusztus 27-én lesz, Ohioban!

   

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > AUGUSZTUS 25 – MILLER PARK STADIUM, MILWAUKEE, USA

VideókVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük