One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Minden, amit tudunk Harry lemezéről

Bár még pontos információk nincsenek az album megjelenését illetően, Április 7-én Styles ismét fedélzetre száll és beleveti magát abba, amit a legjobban szeret. És amíg várakozunk, kérésre összeszedtem nektek azokat az információkat, amit eddig tudni lehet első szóló lemeze kapcsán.

  • Az énekes 2016. Júniusában kötött szerződést a Columbia Records lemezcéggel, amivel három szóló album elkészítésére vállalkozott. A három korongra összesen 80 millió dollárt költ majd a cég, legalább is a szerződés szerint Harrynek ennyi pénz áll rendelkezésére.
  • Olyan pletykák is szárnyra kaptak még tavaly szeptemberben, hogy Harry Johnny McDaiddal és Ed Sheerannal is együtt dolgozott, ami mára eléggé igaznak tűnik. Előbbi nagyobb részét vette ki a zeneszerzésből, 8 dalt hoztak össze együtt.
  • Az első kislemez Április 7-én jelenik meg kisfilmmel együtt.
  • A BBC Radio 1 keretein belül mondták azt, hogy maga az album késő Áprilisban vagy Május elején jelenik majd meg, de ezt még megerősítésre vár.
  • Johnny és Ed mellett olyan zeneszerzők is megfordultak Styles oldalán, mint Max Martin (Britney Spears és Taylor Swift sikerének kulcsa volt), Bruno Mars, Meghan Trainor, Ryan Tedder (Adele, Beyoncé, One Republic zeneszerzője volt), illetve Gary Go, aki a Take That, illetve Rihanna producereként is dolgozott már.
  • Eddig négy dalcímet tudunk, legalább is ha a(z) ASCAP (Amerikai zeneszerzők és énekesek társadalma) listáját nézzük, ahol a művészek levédetik saját dalaikat. Harry neve alatt eddig a(z) Already Home, Coco, Endlessly, valamint a 5378 Mile címek szerepelnek.
  • Harry állítólag rockos stílust vett fel és a Queen dalaihoz hasonlítják a számait.

Ha érdekel a régebbi bejegyzésem  ezzel kapcsolatban és Niall albumával kapcsolatban, [ezen a linken] meglesheted! Te várod már a korongot?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük