One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Mindenki LA-ben

Nagy a boldogság jelenleg a fandomban, hiszen a banda minden tagja Los Angelesben tartózkodik, ellentétben Zaynnel, aki nemrég tért vissza New Yorkba. Az énekesről több lesifotó is előkerült, ahogy tegnap délután megérkezik Gigi Hadid házához, majd este megérkezik Tom Ford divatbemutatójára, barátnője társasága nélkül.

Eközben Niall is felbukkant a minap Észak-Hollywoodban, látszólag Horan úgy döntött, futásnak ered, hogy felfrissüljön aznapra. Kellett is neki az energia, este Julian Bunetta társaságában elment a 5 Seconds of Summer egyik koncertjére.

Louis is barátokkal volt, róla nem kerültek elő képek, de ezek az információk igen, a Tomlinson család egyébként most Franciaországban nyaral – természetesen Tommo kivételével, hiszen Ő Amerika legismertebb városában tengeti napjait. Harry Szeptember 4-én volt egy partin, azóta pedig csak elvétve kerülnek elő róla információk, egyik se annyira friss egyébként.

Sokan szeretnék, ha ez a közös összeröffenés egyenlő lenne a régen ígérgetett közös nyaralással, amit a fiúk annyira hangoztattak még tavaly Novemberben, de erről jelenleg nincs információ.

  CrxNv54VYAAT9fW.jpg Cr15G0wUAAA_qFN.jpg CrzYnzTUEAEh5cY.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük