One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Mindenki örül Niall sikerének

Az énekes délután 5 órakor mutatta be önálló dalát This Town címmel, ami már most a slágerlisták élére tört. A sok gratuláció mellett azonban a legfontosabbak a banda további tagjainak a jókívánsága és büszke szavai voltak a mai nap során.

Nagyon büszke vagyok rád @NiallOfficial! Remekül hangzol! Örülök, hogy láthatom a szülinapos értesítés-özönöd!! – írta Louis, Liam pedig hasonló szavakkal élt – Sok sikert Főnök,  adjátok neki összes támogatásotokat, nagy nap ez neki, büszke vagyok rád!

Harry a következőket mondta – Ahhh, imádnivaló dal, barátom! Gratulálok! H

Nem meglepő, hogy a barátok nem éreznek ellenszenvet a szólózás miatt, többek között azért, mert mindenki a maga útját járja a szünetben. Niall természetesen mindenkinek megköszönte a kedves szavakat, egy Capitol FM rádióinterjúban pedig elmondta, a srácok támogatását kérte a dal megjelenése előtt, így a fiúkat meglepetés sem érte. Sőt, megnyugtatta a rajongókat, önálló tervei mellett most is hisz abban, hogy a banda visszatér.

A mai nagyon emlékeztet engem a napra, amikor megjelentettük a What Makes You Beautifult. Hallani a dalt első alkalommal a rádióban hihetetlen! A semmiből jelent meg a dal, de így szerettem volna csinálni. Nem akartam reklámokat tervezni vagy előzeteseket, egy idő után már unalmas. Úgy voltam vele, oké, akkor jelentessük meg és lássuk a visszajelzést. … Alapvetően beláthatjuk, hogy a srácokkal a magunk útját járjuk, de még mindig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, még most is ott vagyunk egymásnak. Nincs kétségem afelől, hogy visszatérünk, nem tudom mikor, lehet egy év múlva, lehet kettő, de biztosan meg fog történni.

Az énekes arról is beszélt, hogy szeretne albumot és turnét is, amennyiben jövőre nem tér vissza a banda, illetve Shawn Mendes-szel való munkájáról is mesélt.

Remek srác, sokat beszélgettünk, nem annyira lógtunk együtt, de dumáltunk, nagyon tehetséges és megérdemel mindent, amit kap. Viszont mindig kikerüljük egymást, biztos vagyok benne, hogy ha egy helyen leszünk készítünk majd közösen valamit. 

A dal szövege már magyarul is megtekinthető az oldalon (itt), illetve frissítettem a menüpontokat és már elérhető egy szóló projektek rész, egyenlőre csak Niall van meg, de majd megcsinálom a többieket is.

Niall kislemezéhez készült képeket megtekinthetitek a galériában, illetve Harryről is kerültek elő új HQ képek!

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük