One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Mindenkiről egy kis hír

A tegnapi nap folyamán nem kaptunk híreket, azonban ma kerültek elő halvány foszlányok a napokkal kapcsolatban, szerencsére mindenkiről.

Louis tegnapelőtt egy FIFA rendezvényen vett részt Los Angelesben, amiről előkerült egy videó is. Habár látszik, hogy az énekesről képek is készültek, még egyik sem került elő.

Eközben Liamről egy régi-új kép jelent meg egy 2015-ös fotósorozatból, valamikor tavaly szeptember-október környékén készülhetett a Made in the A.M. promotálásakor. Eddig csak szkennelve lehetett látni a fotót, így mind örülönk a HQ változatnak. A Global Records továbbá azt is bejelentette, hogy Liam ezentúl családjuk egyik tagjává vált, gondolom ez azt jelenti, hogy az említett cég fog foglalkozni szóló karrierjével.

Niall Észak-Írországban volt a napokban, amin nem csodálkozunk, hiszen ma lesz az ír Open bajnokság, aminek egyik résztvevője maga az énekes. Niall tegnapelőtt golfozni volt Justin Rose-val, tegnap pedig az utcákon bóklászott és néhány rajongóval készített képet.

Harry továbbra is forgat, amikről ismét előkerült tegnapról pár színfalak mögötti fotó, Zaynt pedig jelölték a VMA által adott Legjobb Vizuális Effektek díjára. Remélhetőleg sikerül megnyernie az elismerést.

 


CoTq71FVUAAjrgJ.jpg CoTZNMhXYAEV7P1.jpg CoUsBmlUMAAyH4r.jpg CoVBqCSUMAAIsBC.jpg CoSbEJfWIAA1v46.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük