One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Mindenkiről egy kis infó

Az énekes és a rendezők teljes mértékben titokban tartották a nagy pillanatig azt az információt, miszerint Niall lesz az egyik sztárvendég a mai nap folyamán megrendezésre került Radio 1 Teen Awards eseményen! Horan természetesen már a vörös szőnyegen is felbukkant, majd ugyanolyan magabiztosan nyitotta meg az ünnepélyt első önálló dalával, a This Townnal.

“Jó érzés fellépni a BBC Radio 1 Teen Awards-n. Jó újra színpadon lenni közönség előtt, nincs is ennél jobb! Köszönöm, hogy vagy nekem Radio 1!” – írta ki Twitterre ma este az énekes, majd elárulta azt is, hogy jövőhéten Amerikába utazik, hogy elkezdje felvenni albumát.

icon-angle-double-right Eközben Harry jó barátja, Nathan (Kings of Leon zenekar egyik tagja) egy interjú során mesélt a közös tetoválásukról, amiről korábban írtam már nektek. Elárulta, hogy míg a lányok fél-szívnyakláncokat hordanak, addig nekik a jobb mellkasukon van egy-egy félszívecske.

icon-angle-double-right Liam Las Vegasba utazott, ahol tegnap este nem is habozott bulizni egyet Zedd barátjával, biztos egy kis kikapcsolódásra vágyik Ő is.

icon-angle-double-right Louis egyre csendesebb, a rajongók pedig nem tudnak nem aggódni az énekesért. A minap egy szelfit osztott meg Louis rajongótáborával, azonban sokan azt mondják, az énekes inkább fáradt és szomorú, mintsem boldog lenne. Az a hír is szárnyra kapott, hogy Brianához költözött, hogy több időt tölthessen Freddievel, emiatt nem mozdul ki annyit, mint régebben tette.

icon-angle-double-right Ami Zaynt illeti, Azealia Banks nyílt levélben kért tőle bocsánatot, miután azzal vádolta az énekest, hogy lekoppintotta egyik dalát és ebből született a Pillowtalk. Ugyan az eset lassan egy éve történt, Banks valamiért úgy döntött, elnézést kér a kellemetlenségekért, amit régebben tett.


    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük