One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
MITAM a legjobb albumok közt

A Cosmopolitan szedte össze az idei év legjobb albumainak listáját, és a fiúk Made in the A.M. albuma a tizenharmadik helyet szerezte meg magának.

Tizenöt album került fel a Cosmopolitan listájára, amiket rangsoroltak a vásárlók száma, illetve a szerkesztők véleménye alapján. Furcsa mód az utolsó helyre Adele albuma került, de a One Direction sem került előkelőbb helyre, ők a tizenharmadikak lettek.

Talán a One Direction elvesztette az idén Zaynt, de nem vesztette el a tehetségét, hogy nagyszerű pop zenét csináljon. Ha valamire, akkor arra képesek voltak, hogy átvergődjenek a tragédiákon, hogy még jobb, enyhén klasszikus rock és britpop inspirációt kreáljanak és legyártsák a legfülbemászóbb, leg-ámulatba-ejtőbb dalaikat. Menj hát és próbáld végighallgatni a Perfect c. dalt anélkül, hogy nem az egyik (vagy az összes) tagra gondolsz, mintha a pasid lenne. Csak viccelek, képtelen vagy rá.

– írták a helyezés után.

Justin Bieber Purpose albuma a tizedik lett, a dobogóra pedig Kendrick Lamar, Grimes, első helyen pedig Carly Rae Jepsen került.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük